Станка Златева разклаща спокойствието на Пламен
Станка Златева разклаща спокойствието на Пламен / Нова тв

Въпреки че успя да спечели място сред първите финалисти, тази вечер Пламен ще изгуби почва под краката си. Последните, макар и положителни Номинации, предизвикаха нови разделения в Къщата на VIP Brother 2013 и днес той ще се сблъска със сурови истини, изречени от един от най-достойните Съквартиранти - Станка Златева.

Станка Златева разклаща спокойствието на Пламен
netinfo

Шампионката за първи път ще застане в явна конфронтация с Пламен, изразявайки цялото си разочарование от него. Фразата „Да бъдеш победител е отговорност!", изречена от олимпийката, окончателно ще всее смут в най-безкомпромисния играч на сезона.

Тази вечер Мариан ще се опита да събере парченцата от едно приятелство. Моделът ще започне разговор със своя доскорошен приятел Пламен, търсейки отново път към него.

Станка Златева разклаща спокойствието на Пламен
netinfo

С наближаването на финала напрежението в Къщата ще се изостри до степен, в която всеки един от Съквартирантите ще даде воля на емоциите си. Ваня Червенкова ще се опита да усмири избухналия конфликт между устремените към победа участници. В безсилието си тя ще изрече думите: "Ако не може да се обичаме, то поне да се уважаваме!", които ще се окажат индикация за положението в Къщата.