/ NOVA
История за двама души, които търсят спасение в любовта – гледайте от 5-ти януари в 22:00 ч.
Една от най-нашумелите и коментирани поредици през последните години – „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, ще направи своя дебют по DIEMA FAMILY на 5-ти януари (сряда). Сюжетът на поредицата ще завладее българските зрители с разтърсващ разказ за една трудна и обременена от миналото любов.

Хитовата продукция е базирана на вдъхновения от истинска история бестселър „Момичето на прозореца“ на известната авторка Гюлсерен Будайъджъоглу, която е и сценарист на сериала. Епизодите на поредицата ще бъдат излъчвани от понеделник до петък от 22:00 ч.

Домът, в който си роден, е твоята съдба
NOVA

Определя ли домът нашата съдба? – отговорът ще търси Зейнеп. Съдбата на роденото в бедно семейство и малко възможности момиче ще се преобърне, когато семейството, за което майка ѝ работи, предлага да я осинови. Родителите на Зейнеп се съгласяват с надеждата, че ще дадат по-добър живот на дъщеря си. В новото си семейство тя учи, заобиколена е от красиви предмети и любов, но винаги има усещането, че не е на мястото си. Бедната и невинна Зейнеп се превръща в умна, образована и красива млада жена, сгодена за мъж от висшата класа на обществото. Тази приказка, обаче, ще свърши внезапно, когато родната ѝ майка се появява с желание да си върне контрола върху живота на дъщеря си.

След като постига феноменален успех с романтичната комедия „Ранобудна птица”, Демет Йоздемир влиза в по-задълбочен женски образ. За героинята си в „Домът, в който си роден, е твоя съдба” тя коментира: „Харесва ми, че тя е наистина близка с двете си майки. Всички сме привързани към семействата си по един или друг начин, така че това усещане ни е познато в реалния живот”.

До Демет в сериала застават звездата от „Черно-бяла любов“ Ибрахим Челиккол и Енгин Йозтурк, известен на българските зрители с участието си в "Пепел от рози". Според екранния й партньор Челиккол умението да внушиш определени емоции е водещо за актьорската професия. „Героят ми е честен човек, много цени семейните отношения, уважението и любовта към околните са сред приоритетите в живота му. Бих казал, че историята е много чиста, много емоционална и истинска”, споделя Челиккол.

Домът, в който си роден, е твоята съдба
NOVA

Премиерният сериал „Домът, в който си роден, е твоя съдба” носи силни послания и засяга въпроса за мястото на жените във все още съществуващите патриархални общества. Внимание е обърнато и на проблема с психологическото и домашно насилие. Продуцентът Онур Гювенатам споделя в интервю: „Тази история е базирана на реални събития. Книгата има огромен успех и продукцията я пресъздава чудесно. Двамата ни главни герои – Мехди и Зейнеп, предлагат наистина добра интерпретация на тази трудна, но истинска любовна история”.

Гледайте премиерния сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ всяка делнична вечер от 22:00 ч. по DIEMA FAMILY.