Понякога се чудим откъде идва привличането ни към даден човек. Астрологията има пръст и тук, защото всеки знак си има свой сексуален профил, пише каналът "Видео хороскоп" във vbox7.  Ето и какъв е той за всяка зодия:


Овен

Представителите на този знак са огнени, темпераментни, неудържими и не се боят да експериментират. Те ще кажат на партньора си именно това, което искат, без заобиколки. Обичат да запалват огъня преди да избухнат като фойерверк, но обичат също и ласкателствата. Те имат нужда от партньор, който постоянно внася нови и вълнуващи елементи в интимния им живот. За да запазите пламъка им жив – използвайте сексуални „роли“ и играчки.

Телец

Физическото общуване е много важно за тях. Те обичат да действат „по същество“, тъй като отклоненията, фантазиите, възгласите и експериментите не ги привличат. Когато са възбудени, те все пак могат да съумеят да се въздържат и да подходят с ягоди, шампанско и класическа музика. За тях са важни дълбочината на чувствата и силата на връзката – те не са авантюристи, но биха се справили блестящо с еротичния масаж с благовонни масла. Те обичат да докосват, да прегръщат, да се грижат.

Близнаци

За да плените някого от зодия Близнаци, са ви необходими хитрост, ловкост и интелект. Така не само ще го привлечете, а и ще му дадете онзи риск и онова необикновено приключение, за което мечтае. Те са готови да опитат всичко, което е забавно, възбуждащо или извън правилата, както и да експериментират с пози и места. Когато са възбудени, те са готови да избухнат от вдъхновение. Те нямат нищо против разнообразните сексуални партньори.

секс
iStock/Getty Images

Рак

Ракът е творчески настроен в леглото. Той се старае да задоволи своите нужди и тези на партньора си. В същото време обаче те могат да бъдат доста срамежливи – не очаквайте подканяне и инициатива, преди да сте ги предразположили. Хората от зодия Рак са верни и очакват вярност, дори и да си позволят някой флирт. Тяхната ревност може да избликне неочаквано, но ще идва от дълбоко.

Родени един за друг: 11 двойки зодии, за които любовта е неизбежна (СНИМКИ)

Лъв

Лъвовете обичат да са в центъра на вниманието. Те не пестят енергията си, но се стремят да задоволяват своите нужди и търсят някой, който да им отговори със същата страст и ентусиазъм. Хората, които са със зодия Лъв, са умели любовници, но обичат да играят по правилата и да следват вече избраните „маршрути“. Новите идеи в кревата ще трябва да идват от партньорите им. Важно е да ги накарате да мислят, че идеята е дошла от тях – в противен случай, скоро ще бъде забравена.

Дева

Онези, които са родени с този зодиакален знак са пример за нежност. Те предпочитат да бъдат по-умерени в желанията си. Техен стремеж е да удовлетворят партньора си като постепенно му дадат това, от което се нуждае, без да бързат. В същото време споменът за тях остава дълго. Когато изпитат не само привличане, а и доверие, Девите са пламенни и силни – просто „пускат юздите“.

Как се влюбва всяка една от зодиите (СНИМКИ)

Везни

Зодия Везни са също толкова артистични и вдъхновени в леглото, колкото са и в живота и извън вкъщи. Те смятат секса за форма на изкуството и желаят да изследват най-различни форми на интимност. За зодия Везни има значение не само сексуалния акт, а и атмосферата и вътрешните изживявания. Те харесват разговорите, свещите и музиката. Те имат високо самочувствие – комплиментите ще ви осигурят почти всичко с тях.

Скорпион

Когато стане въпрос за секс, Скорпионът е най-високо в хранителната верига. Той е незадоволим, примитивен и хищен. В леглото той има една единствена цел – да даде и да получи най-голямо удоволствие. Партньорът може да очаква всичко, колкото и лудо да е.

Стрелец

Когато стане въпрос за секс, зодия Стрелец са свободомислещи – те наистина вярват, че секс може да се прави на всяко място, по всяко време. Стрелците са забавни, игриви и страстни. Експериментирането с нови сексуални техники също им идва присърце. Връзката със Стрелец е удовлетворяваща и може да продължи дълго.

секс
iStock/Getty Images

Козирог

Те са повече от дръзки и необуздани. Тяхната страст може да изненада всеки любовник, който е привикнал към продължителни увертюри и изисканост. Козирозите са разкрепостени и когато опознаят партньора си, те са готови да изпитат границите на неговата страст. Хората от зодия Козирог рядко ще предложат прекалено нестандартни сексуални практики, но ще вложат огромна енергия във вече познатите начинания. Те очакват знак от своя партньор – не се бойте да покажете какво желаете и ще намерите верен съмишленик.

Водолей

Сексуалният живот на зодия Водолей се гради на странното и необичайното. Хората, които са с този зодиакален знак, винаги се стремят към нова техника или играчка, която още не са опитали. Те могат да намерят свой любим секс-партньор дори и само по странните си предпочитания и идеи, представи за външността и мисленето. Когато му се наситят – те могат просто да обърнат нова страница и да продължат нататък. Водолеите обичат да определят това, което се случва в леглото. Техният партньор трябва да е не само търпелив, а и всеотдаен, без обаче да показва твърде много чувства.

Риби

Природата на Риби е задвижвана от фантазията, както и техния сексуален свят. Те са отворени към най-различни предложения и имат нужда от самоуверен партньор. Това означава, че освен увереността си, той трябва да умее да отгатва и техните желания.
 
Edna.bg