Популярни личности ще представят любимите си рецепти и във втория сезон на поредицата
Н а 23 април във Vbox7 стартира втори сезон на кулинарната уеб продукция на 7Talents  „VIP хапка“. И в новите 10 епизода поредицата ще представя звезди от родния шоубизнес в една нетрадиционна за тях обстановка, а именно – в кухнята!

Изпълнители, модели и популярни личности от екрана ще сложат престилките, за да разкрият любимите си кулинарни изкушения и да разкажат защо те са специални за тях. В новия сезон на „VIP хапка“ ще се развихрят едни от най-коментираните български звезди, сред които певиците Мона и DIONA, колоритните блогърки Красимира и Елисавета от „Майко мила“, моделите Джулиана Гани и Златка Димитрова и много други популярни лица.

VIP хапка
vbox7.com

В рамките на всеки епизод на „VIP Хапка“ онлайн потребителите ще имат възможност да научат интересна и оригинална VIP рецепта, която могат и сами да приготвят в домашни условия. Те ще разберат какво е вдъхновението на популярните личности за приготвяне на показаните рецепти и каква е историята зад всяка от тях.

Какво ще ни приготвят звездите, кои са любимите рецепти, какво обичат да готвят за свои близки и приятели и кои са най-забавните им моменти в кухнята – всичко това ще разберем от 23 април всеки вторник във Vbox7.