Разкриха кои мъже осигуряват незабравим оргазъм на партньорките си
Разкриха кои мъже осигуряват незабравим оргазъм на партньорките си / ThinkStock/Getty Images

Много дами вероятно са се питали какъв трябва да бъде мъжът, за да им осигури незабравим оргазъм. Оказва се, че този въпрос занимава не само жените, но и учените. В търсене на отговор американски изследователи са посветили проучването си на типа мъж, гарантиращ качествена сексуална кулминация на партньорката си.

Учените установили, че незабравимо удоволствие на партньорките си осигуряват богатите мъже, пише в. "Дейли експрес".

Изненадващи факти за женския оргазъм

За целите на изследването специалисти от университета на Олбани са анкетирали млади обвързани хетеросексуални жени. Дамите е трябвало да отговарят на въпроси за сексуалния си живот, в това число за честотата и интензитета на изпитаните оргазми. Изследователите са анализирали и характеристики като доходи на партньорите, телесни мерки, характер, чувство за хумор, външност.

За да са сигурни, че няма да бъдат подведени от дамската субективност, учените са помолили приятели на участничките в изследването да оценят атрактивността на партньорите им.

Правете секс с чорапи за повече оргазми

Резултатът от проучването едва ли ще зарадва всички мъже. Оказало се, че дамите най-често стигат до качествена кулминация в половия акт, ако партньорите им са богати, уверени и привлекателни.

Изследователите са установили, че честотата и интензитетът на оргазма са свързани с външността на мъжа. Дамите, чиито приятели са оценили партньорите им като привлекателни, най-често са изпитвали интензивна кулминация в половия акт.

Сред открояващите се физически характеристики на "майсторите на оргазма" са широките плещи.

За разтърсващ оргазъм сменяйте позите

Финансовото състояние и самочувствието на партньора също са от значение за качествения оргазъм. За разлика от други дами, жените, чиито възлюбени са богати и уверени, по-често предприемат първата крачка към сексуален контакт и редовно стигат до кулминационната точка.

Чувството за хумор също оказва благоприятен ефект върху качеството на оргазма.

Изследователите смятат, че има еволюционна причина дамите да получават най-голямо задоволство от секса с привлекателни, силни и забавни мъже. Според специалистите жените подбират партньори с подобни характеристики, тъй като те им гарантират "успешно" потомство, посочва БТА.

Още секси теми:

Разгадаха тайната на женския оргазъм

Какво означава "О, татенце!" по време на секс

Вижте колко продължава добрият секс

Мъжете, които осигуряват най-качествен оргазъм на дамите