/ Gulliver/Getty Images
Не е нужно да можеш да пееш в новия караоке бар, който отвори врати в Хамбург - достатъчни са въздишките, писъците или стенанията, предаде ДПА.

Първият бар в Германия, посветен на т.нар. порно караоке, бе тържествено открит от травестита Оливия Джоунс в квартала Санкт Паули в града. Посетителите в заведението "Порно караоке бар Оливия Джоунс" могат да направят свои саундтракове за ретро порно видеа от 70-те и 80-те години на миналия век.
 

Те могат да участват също в игра, в която конферансието Лекс Дилдо стене, имитирайки изпълнение на прочути песни, и иска от публиката да отгатне кой е хитът. Според Джоунс, това е като загрявка преди главното събитие, по време на което срамежливите придобиват добро настроение. "Не искам да изтъквам определен пол, но не можете да си представите колко много хора могат да пеят, когато се качат на сцената", отбеляза травеститът.
 

Посетителите ще могат да направят своя избор измежду около 30 различни филмови клипа.

По думите на Джоунс, порното е част от историята на Санкт Паули. Кварталът е известен със своите киносалони за порно филми и многобройните си секс магазини. "Новият порно караоке бар е вълнуващо пътуване във времето до началото на порнографията във филмовата индустрия", поясни Джоунс.
БТА