/ iStock/Getty Images
Семейната психоложка Мишел Дивейни описа признаците на мъжката изневяра и обясни как да разберем, че партньорът живее в две семейства. Тя разказа за това в своя блог.

Дивейни обясни, че мъжете стигат до второ семейство, защото връзката с любовницата им може да прерасне в нещо повече от просто интимна връзка, но и не искат да се откажат от съпругата си, защото са свикнали с определена връзка. Според психоложката рано или късно жената, която е измамена, започва да усеща, че нещо не е наред. "Не е мит, че жените имат шесто чувство, те са длъжни да открият измама. Друг въпрос е как да се съберат доказателства", каза тя.

3 неочаквани признака, че той ви изневерява

"Един от признаците на изневяра може да е желанието да пази телефона си", казва Дивейни. Ако той се страхува да го остави без надзор или му зададе сложна парола, тогава най-вероятно крие нещо". Специалистът смята също, че ако партньорът е изневерил веднъж, тогава вероятността от нови връзки се увеличава. "Драматично промененият начин на живот на партньора може да свидетелства за предателството".

Проучване разкрива защо изневеряват мъжете и жените

"Например, човек, който е свикнал да спи дълго сутрин през уикендите, може да започне да се буди по-рано и да тръгне за спешни бизнес срещи или срещи с приятели. Обикновено измамникът става подозрителен и започва агресивно да охранява територията си", отбеляза тя. "Нежеланието на мъжа да се появи с партньорката си на публично място може да е доказателство за изневяра. В отговор на въпроси къде е бил, може да последват агресия и обвинения към съпругата, че му устройва разпити".

За тези, които се съмняват в лоялността на партньора си, Дивейни препоръчва да говорят открито с него за чувствата си.


 
БГНЕС