Историите за изневери винаги са тъжни, но когато се случват на известни личности, задължително са придружени и от голям публичен скандал, пише каналът "Скандално" във vbox7. Ето и кои за звездите, които изневериха на майките на своите деца с детегледачките. А някои дори се ожениха за тях.

Бен Афлек

През 2015 г. Бен Афлек и Дженифър Гарнър обявиха, че се разделят. Малко след това се разбра, че актьорът е имал афера с детегледачката Кристин Узунян. Гарнър споделя, че е разбрала няколко месеца след като са се разделили с Бен и изневярата му не е била причината за развода.

Бен Афлек и Дженифър Гарнър се развеждат след 10 години брак

Джъд Лоу

През 2005 г. сензация в британските медии става Джъд Лоу и годеницата му Сиена Милър. Актьорът изневерява с детегледачката Дейзи Райт. Въпреки огромния скандал, двойката успява да оцелее. Джъд Лоу се извини публично на годеницата и семейството си за всичко причинено.

Изневяра с бавачката – хит в Холивуд

Итън Хоук

Малко след развода на Итън Хоук с Ума Търмън през 2005 г. се разбира за изневярата на актьора с детегледачката. Актьорът и любовницата му се женят през 2008 г. До днес има спекулации дали Хоук е изневерявал на съпругата си или не.

Итън Хоук
Gulliver/Getty Images

Арнолд Шварценегер

През 2011 г. избухва публичния скандал за Арнолд Шварценегер, който се оказва, че е имал афера с детегледачката Милдред Баена през 1990 г. В резултат на това, той има син от нея. Малко след развилите се събития съпругата на Шварценегер и майка на четирите му деца, Мария Шрайдър, се развежда с него.

ГАЛЕРИЯ: 10 звездни раздели след изневери

Гавин Росдейл

След 13 години брак, през 2015 г. се разбира, че Гавин Росдейл е изневерявал на Гуен Стефани в продължение на три години с тяхната детегледачка Манди Ман. Семейството не издържа на публичния скандал и се разведоха. Гунет пише песента „Used to Love You“, с която му прощава и успява да укроти гнева в себе си.

Гавин Росдейл
Gulliver/Getty Images

Робин Уилямс

1988 г. се разбира за изневярата на Уилямс с детегледачката Марша Гарсес. Съпругата на актьора Валери Веларди се развежда с него още същата година. През 1989 г. Уилям се жени за детегледачката, с която са заедно 21 години.

11 звездни двойки, чиято раздяла ни изненада (ГАЛЕРИЯ)