Напрегнатият работен график, пътуванията и любопитството към личния живот не се отразяват добре върху семейния живот на известните личности. Затова Холивуд често ни разтърсва с пикантни истории, при това не само от екрана.

Най-шокиращите звездни раздели на лято 2015

Гуен Стефани с Гавин Росдейл са сред  най-новите попълнения на холивудската клиширана схема, в която мъжът изневерява на жена си с бавачката на децата. Гавин Росдейл се виждал с Минди цели три години. Стефани разбрала за това едва в началото на 2015 година.

Изневяра с бавачката  хит в Холивуд
netinfo
Една от другите бавачки открила в семейния таблет голи снимки и компрометиращи съобщения за срещи между Гевин и Минди и уведомила Гуен. Тя уволнила Минди, а съпругът и се оправдал, че просто флиртувал. В крайна сметка си признал, че изневерявал.

Джулия Робъртс се готви за скъп развод

Системните изневери на Бен Афлек с детегледачката на децата му - Кристин, съсипаха брака му с Дженифър Гарнър. Актрисата лично наела бавачката, която и била препоръчана от неин приятел и колега-актьора Нийл Патрик Харис. Всичко вървяло по вода, докато Дженифър не заминала за Канада за снимки и оставила съпруга си в ръцете на бавачката. Според слуховете тогава пламнала любовта между двамата.

Изневяра с бавачката  хит в Холивуд
netinfo
Бен Афлек и Дженифър Гарнър се развеждат след 10 години брак

Вижте още във видеото