Джулия Робъртс се готви за скъп развод
Джулия Робъртс се готви за скъп развод / снимка: Guliver/Getty Images

Смятаните за непоклатими бракове в Холивуд започват да се разпадат един след друг. Малко след новината, че 42-годишният Бен Афлек и 43-годишната Дженифър Гарнър се разделят, се заговори за предстоящ развод на още една холивудска двойка - на 47-годишната актриса Джулия Робъртс и 46-годишния кинооператор Даниел Модър, съобщи „Холивуд лайф”.

Инициатор за прекратяването на 13-годишния брак бил Модър.

Бен Афлек и Дженифър Гарнър "играят на щастливо семейство"

Близък до семейството източник е казал пред сп. „ОК”, че причината са влошените отношения между съпрузите. „Джулия е много емоционална, в един момент може да крещи, а в следващата минута да започне да се извинява. След 13 години Дани реши да каже „стига”, споделил източникът.

Ако новината бъде потвърдена, семейството ще трябва да раздели по някакъв начин състоянието на Джулия Робъртс, оценено на 225 млн. долара. В предшестващите развода месеци Хубавата жена е предложила за продан вилата си на Хаваите и апартамента в Ню Йорк.

Напоследък семейството живее в пентхаус в Манхатън, в Ню Йорк, и от време на време посещава ранчото си в Тахо, щата Калифорния. По данни на в. „Лос Анджелис таймс” освен това Робъртс има имение в Малибу, още една вила на Хаваите и няколко жилища в Ню Йорк. Нейна собственост е и кинокомпанията Om Red Films.

Джулия Робъртс се запознава с Дани Модър през 2001 г. на снимките на филма „Мексиканецът”. Двамата сключват брак на 4 юли 2002 г. Двойката има три деца - близнаците Хейзел Патриша Модър и Финеъс Уолтър Модър, родени през 2004 г., и Хенри Даниел Модър, роден през 2007 г.

Бракът с Дани Модър е втори за звездата от романтичния филм „Нотинг хил”. Първият бе с Лайъл Лъвет и продължи от 1993 до 1995 г.

Източник: БТА