"Цели се високо" изглежда е максимата, според която живее Мария Бакалова. С ролята си на Тутар в "Борат 2" българката успя да улови онази рядка комбинация от талант и късмет, която я изстреля право към звездите. 

Оттогава  актрисата разпределя времето си между Щатите и България и щурмува най-известните холивудски наградни церемонии (всички помним номинацията ѝ за Оскар!) и модни ревюта (партнира си с марки като Dolce & Gabbana).
 

Как обаче ѝ повлия този невероятен успех? Ако се съди по Instagram профила ѝ – повече от добре. Един поглед към снимките на звездата разкрива, че Мария – такава, каквато я познават приятелите и семейството ѝ, не се е променила, пише каналът на Ралица Петровa във vbox7. Ето как младата актриса остава стъпила на земята:

Близка е със семейството си

За повечето от нас връзката с любимите ни хора е това, което ни дава опора. Мария изглежда не е по-различна. Въпреки славата, младата актриса поставя семейството си на първо място. По повод рождения ден на майка си – Румяна Бакалова, звездата споделя в Instagram очарователно видео със снимки на двете. "Бъди все така силна",  пише тя. "Обичам те!"
 

Винаги намира време за приятели

Когато говорим за любими хора, няма как да не споменем приятелите. В Instagram, актьорът Юлиан Костов (познат ни като Фьодър от сериала на Netflix "Сянка и кост"), който е дългогодишен приятел на Мария, поздрави звездата по повод рождения ѝ ден: "Горд съм от теб и от това, че те гледах как израстваш като актьор, човек и активист", пише той.
 


Почива си сред природата

В Instagram профила си, Мария споделя кадър на това как почива на плажа. Нищо не прочиства ума така, както времето, прекарано сред природата. Това важи както за изгряващите филмови звезди, така и за тповечето от нас.
 

Не пропуска десерта

Какво е животът, ако не можем да се насладим на любимия си десерт? Мария може и да публикува снимки от лъскави гала вечери, но не пропуска да сподели и как хапва неделен сладолед. Разбира се, със слънчеви очила и усмивка!