Почетоха Пол Уокър на Изборът на тийнейджърите
Почетоха Пол Уокър на Изборът на тийнейджърите / Guliver/Getty Images

Наградите "Изборът на тийнейджърите" (Teen Choice Awards), които бяха присъдени за 17-и път в Лос Анджелис, подкрепиха новия сериал "Империя", отдадоха почит на покойния Пол Уокър от "Бързи и яростни 7", както и на уважаваната, макар и по-възрастна Бритни Спиърс, съобщи Асошиейтед прес.

"Бързи и яростни 7" разплака публиката

Церемонията водеха Кристофър "Лудакрис" Бриджис, Джина Родригес и Джош Пек. Филмът с участието на Лудакрис "Бързи и яростни 7" беше един от големите победители на вечерта, като спечели наградите за най-добър екшън и най-добър актьор в екшън за покойния Пол Уокър.

В памет на Пол Уокър

"Духът на Пол Уокър е тук с нас", каза Вин Дизел, приемайки наградата за любим екшън филм. Той поздрави "много специалния зрител" сред публиката - дъщерята на Пол Уокър Медоу.

Вин Дизел пя в памет на Пол Уокър на филмовите награди на MTV (ВИДЕО)

Наградите "Изборът на тийнейджърите" се присъждат за филми, музика, телевизия, мода, спорт и дигитални медии, като избират любимци - от Чанинг Тейтъм до Уиз Калифа и Стивън Къри, победил в категорията за предпочитан атлет.

One Direction спечелиха осем награди и така могат да се похвалят с общо 23. Тъй като са на турне, любимците на тийнейджърите благодариха чрез видеозапис. Статуетките им във формата на сърф тази година са за любима група, любима лятна музикална звезда, любима песен, любима любовна песен, любима парти песен, любимо турне, любимо селфи. Те изместиха и бившия си колега Зейн Малик за наградата за сексапил.

Хип-хоп драмата "Империя" спечели наградата за ново телевизионно шоу. Няколко награди получи и "Игрите на глада: Сойка присмехулка - част I", включително и за най-добър актьор в научнофантастичен/фентъзи филм за Джош Хъчърсън.

Почетоха Пол Уокър на "Изборът на тийнейджърите"
netinfo
"Игрите на глада: Сойка присмехулка - част I" спечели и наградата за най-добър научнофантастичен/фентъзи филм.

Любимата драматична киноактриса на тийнейджърите е Клоуи Грейс Морец, а любим драматичен актьор е Скот Истууд. Любимият им филмов дебютант е Кара Делевин. Чанинг Тейтъм спечели наградата за любима лятна кинозвезда, а Елън ДеДженеръс - за любим комик. Любимият филмов злодей на тийнейджърите е Бела Торн в "Загубенячка".

"Дневниците на вампира" отново спечели наградата за любим научнофантастичен/фентъзи сериал.

Нина Добрев се сбогува с „Дневниците на вампира" с емоционална реч

Почетоха Пол Уокър на "Изборът на тийнейджърите"
netinfo
С участието си в него Нина Добрев пак получи наградата за любима актриса в научнофантастичен/фентъзи сериал, както и наградата за целувка с Иън Сомърхолдър.

Бритни Спиърс получи наградата за модна икона. Тя я посвети на синовете си Шон Престън и Джейдън Джеймс, както и на племенницата си Лекси. Поп звездата дойде на церемонията с коса частично боядисана в лилаво и зелено.

Със свои изпълнения на церемонията се представиха "Файв секъндс ъв съмър", "Литъл микс", Фло Райда, Робин Тик.

Любимките на тийнейджърите преминаха по червения килим предимно с къси поли, подчертаващи дългите им крака.

Източник: БТА