/ NOVA
Културистът Валентин вече е част от племето на Изгубените
Племето на Амазонките загуби номинационната битка и ще трябва да се яви на първия си съвет. Пред водещата Ралица Паскалева момичетата ще трябва да посочат двама номинирани, които ще бъдат застрашени от елиминация. Тежката номинационна битка, изискваща много сила, беше спечелена от Гладиаторите, а втори останаха Старейшините. От племето на Амазонките се отличи златната медалистка в самбото Мария Оряшкова, която изнесе битката почти сама и благодарение на огромната ѝ сила Амазонките успяваха да местят тежките варели на Арената.

NOVA

Въпреки зрелищната победа, която Гладиаторите постигнаха, новината за племето на Изгубените създаде огромен конфликт. Гатьо, Николай, Крум, Даниел, Цветелин и Калоян се почувстваха застрашени и нападнаха Рълев и Радостин, които поддържат поведението на аутсайдерите в племето. Причината е, че техните братя Николай и Михаил имат шанс да влязат в племето на Гладиаторите и да изпратят в Чистилището един от шестимата им опоненти.

NOVA

Преди битката на плещите на Васил стоеше нелесното решение кого от Старейшините да изпрати в изгнание в Чистилището. Културистът Валентин обаче се самопредложи с довода, че иска да бъде заедно с дъщеря си Елена, която завърши последна в битката за влизане в “Игри на волята” и е застрашена от изгонване.
Конфликт за предимството ще избухне и при Амазонките по време на предстоящия съвет. Дали това ще коства номинации, предстои зрителите да разберат в следващия епизод.

NOVA

Не пропускайте „Игри на волята“ в четвъртък, 14 септември, от 21:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“.