София Вергара
София Вергара / Guliver/Getty Images
Ако чуете гласа ѝ, вероятно веднага ще се сетите за сериала „Модерно семейство“ и многобройните шеги на гърба на героинята ѝ Глория, нейния акцент и глас.

Вижте сексапилната София Вергара през годините (СНИМКИ)

Всъщност точно Глория носи световна слава и четири номинации за Златен глобус на родената в Колумбия красавица София Вергара.
Но коя е темпераментната красавица преди „Модерно семейство“?

София Вергара показа как е изглеждала на 13 (ВИДЕО/СНИМКИ)

София Маргарита Вергара е родена на 10 юли 1972 година в Баранкиля, Колумбия. Става модел съвсем случайно, след като е забелязана от фотограф, докато събира тен на плажа. Така на 23 години София вече е професионален модел, което пък ѝ дава тласък да опита късмета си в киното.

София Вергара
Guliver/Getty Images

Първата ѝ роля в американска продукция е през 2002 година, когато София Вергара е на 30 години. Тя играе ролята на Нина в комедийната поредица „Големи неприятности“. Следват „Чeтирима братя“, Hot Properties, Dirty Sexy Money, „Смърфовете“, „Весели крачета“, „Новогодишна нощ“, „Гореща гонка“.

София печели сърцата на публиката с ролята на Глория - колумбийката с огнен характер в успешния сериал „Модерно семейство“, за която четири пъти е номинрана за Златен глобус.
Тя е и най-добре платената телевизионна актриса в света. Звездата пет поредни години оглавява класацията на списание Forbes, макар че голяма част от приходите ѝ идват не от „Модерно семейство“, а от рекламни договори.

Изглежда, че и в личен план красивата актриса не може да оплаче. Тя има 25-годишен син от брака си с Джо Гонзалес. А от 2015 година София е омъжена за един от най-красивите мъже в Холивуд – звездата от „Истинска кръв" и „Професия: Стриптийзьор" Джо Манганиело.

Вижте снимки и видео от сватбата на София Вергара и Джо Манганиело

Джо Манганиело и София Вергара
Guliver/Getty Images


Още любопитни новини около чаровната София Вергара:

Вижте София Вергара на 13 (СНИМКИ/ВИДЕО)

София Вергара открива горещия летен сезон (СНИМКИ/ВИДЕО)

Звездните красавици от телевизията с най-големите заплати (СНИМКИ)


За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук