„Утре вечер ни очаква страхотен финал на „Като две капки вода“. Резултатите на финалистите ще се променят непрекъснато, така че не е изключено да има изненади“, загатнаха водещите Зуека и Рачков по време на гостуване в "Събуди се" по NOVA.
 
„Участниците правят невероятни неща. Пример за разгръщане в шоуто е Ваня Джаферович, който не само представи много добри превъплъщения, но и пя страхотно. Не мисля, че аз бих се справил с това“, допълни Димитър Рачков.

Люси Дяковска
netinfo

Повелителите на шоуто акцентираха на импровизацията и провокацията, които са неизменна част от забавните моменти в „Като две капки вода“.
 
В понеделник вечер от 20.00 ч. по NOVA зрителите ще видят истински спектакъл с голямо начало и обещаващ финал. Победителят, който ще бъде избран единствено с вота на зрителите, ще получи като награда нов лек автомобил.

Миро
netinfo

Миро беше избрал образа на Славка Калчева, но ще изпълни парче на Контрол“, разкриха Зуека и Рачков.
 
Тази година за първи път в дуетните изпълнения ще се включат гостуващи звезди, а наградите ще бъдат по-малко – в полза на сценичните изяви. Ваня Джаферович и Гъмов ще влязат в ролята на футболните звезди – Роналдо и Меси, а София и Ненчо Балабанов ще скочат в образите на Шер и Ерос ф. Башар Рахал и Гладнишка ще донесат хип-хоп рими директно от Ню Йорк с Алиша Кийс и Jay Z.

Михаела Маринова
netinfo

Коцето Калки и победителката в X Factor България – Християна Лоизу, ще направят различен прочит на фантома на операта, добавяйки хеви метъл в познатата класика.
 
Кои ще бъдат най-впечатляващите образи на големия финал? Кой ще бъде победителят в петия сезон на „Като две капки вода“? – ще разберете утре вечер, от 20.00 ч. по NOVA.

Десислава
netinfo

Феновете могат да си припомнят най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания „Като две капки вода” във Vbox7.com канала на предаването, както и на официалната фейсбук страница на предаването.