Обама се завръща в култово ТВ шоу
Обама се завръща в култово ТВ шоу / снимкa: БГНЕС

Кандидатът за президент на САЩ Барак Обама се завръща в култовото телевизионно шоу "Събота вечер на живо" този уикенд, предаде Франс прес, цитирана от БГНЕС.

Обама ще запише появата си за премиерата на сезона на шоуто в събота в Ню Йорк, след като той бе звездата за пародията на Хелоуин, включваща и изпълнител на ролята на Хилари Клинтън миналия ноември.

Това, което демократът кандидат-президент ще направи в програмата този път все още се изяснява, но е сигурно предположението, че водещите ще използват забавните моменти, както и скорошните размени на реплики в кампанията.

Съперникът на Джон Маккейн бе набеден от кампанията на опонента си в сексистко "омърсяване" срещу половинката на Маккейн в надпреварата Сара Палин след като демократът заяви, че тяхното обещание за промяна е като да сложиш "червило на свиня".

В популярното "Късно шоу с Дейвид Летерман", Обама направи остроумната забележка, че е искал да каже, че губернаторът на Аляска Сара Палин е блясъкът на "червилото" към "свинската" политика на Маккейн. Запитан от Летерман дали в действителност той някога е прилагал козметика на свиня, 47-годишният сенатор от Илинойс отговори: "Отговорът ми е: не. Но мисля, че може би е забавно да се пробва".