Новолунието в Телец настъпва на 26 април, сряда.

Новолунието е момент, подходящ за вземане на решения и поставяне на ново начало и нови цели. Те съвсем спокойно могат да бъдат дългосрочни. Необходимо е също да бъдат реалистични и да носят практически характер.

Какво вещаят звездите за 2017 година?

Това е добро време за изграждане на полезни навици, подходящ режим и работа с представите ви. Помислете и опитайте да се почувствате така, както бихте се чувствали, ако вече сте постигнали целите си.

Настоящото новолуние прави хармоничен аспект с планетата Нептун. Времето е подходящо за медитации, занимания с изкуство и вслушване в интуицията ви за решенията, които искате да вземете. Ако имате интересни и оригинални идеи през периода, не ги подценявайте. Обмислете ги добре и може да се окаже, че някои от тях са изключително ценни и полезни за бъдеща реализация.

Как Луната влияе върху храненето ни

За да разберете коя сфера от живота ви ще активира това новолуние, необходимо е да проверите къде в личния ви хороскоп попадат шест градуса Телец. Това е мястото и темите, по които е най-подходящо да помислите и да поставите ново начало в този момент.

Лунната повърхност се подлага на "пластична операция" на всеки 81 000 години

Телецът, като знак на въплъщаването, иска практическо приложение и случване на нещата, за да можем пълноценно да ги преживеем и да им се радваме тук и сега.