Филмът, който вече спечели 2 награди и още 6 отличия от международни фестивали, разказва кратка история на няколко персонажа, които се сблъскват по пътя им за мистериозната дестинация "ОТВЪД" в дистопична визия на света след световна пандемия.

В ролите влизат Димо Алексиев като мистериозен шофьор, новоизгряващите Кремена Деянова и Димитър Илиев, още Дария Симеонова, Сара Драгулева и със специалното участие на Нено Койнарски.

Това е вторият кино проект на творческия тандем Петър Бояджиев и Николай Драганов, след дебюта им на големия екран „SEEN“ (2019), при който зрителят бе провокиран да гледа филм, в който всички си пишат на телефоните и устройствата.

В "ОТВЪД" отново се създава своеобразно огледало на обществото, което ще бъде вкарано в една по-зловеща картинка на нашия актуален живот.

Използвайки класически ноар похвати и навлизайки в дълбочина в една уж нереалистична, но сякаш близка история, режисьорите ще представят различен прочит за това какво е „вътре" в какво „отвъд" способностите ни, като хора и общество, с поглед към актуалната обстановка.