Нона Йотова изпреварила Фърги с фокстрота и визията на 20-те
Нона Йотова изпреварила Фърги с фокстрота и визията на 20-те / Нова тв

Театралната актриса с парти в стила на Гетсби - тази вечер от 20:00ч.
в „Като две капки вода"

Тази вечер Нона Йотова ще влезе в епохата на големите партита, фокстрота и кристалните чаши с шампанско. Поводът е образът на Фърги и хитовото парче към „Великия Гетсби" - A little party never killed nobody, с които актрисата ще стъпи на сцената на „Като две капки вода" довечера от 20:00ч. по Нова.

Снимки от последните щури превъплъщения в „Като две капки вода" вижте тук

Ретро атмосферата не само допада на театралната певица, но и става част от неин проект, години преди парчето на американската дива. Световноизвестната певица и българската актриса се оказват еднакво привлечени от 20-те години на XX век, което ги провокира да направят музикални клипове в тази стилистика.

„Заснехме "Лилава нощ" още през 2006 г. Обожавам филма „Чикаго" и реших, че трябва да направим нещо такова. Танците и амплоато вероятно ще ми помогнат, но пеенето на Фърги е много специфично - малко носово, малко глезено... Надявам се да се получи добре!", коментира Нона.

По време на днешното шоу, „Като две капки вода" ще допълни съзвездието с още един дует в лицето на колоритните водещите на предаването. Кои ще бъдат най-добрите превъплъщения? Какъв е изборът на Зуека и Рачков? - ще видите тази вечер в ефира на Нова.

Нона Йотова изпреварила Фърги с фокстрота и визията на 20те
netinfo