Никита Джонсън е големият победител в риалити предаването Big Brother 2015.

4 седмици зрителите на Нова живяха с емоциите на 13-те Съквартиранти. Всеки един от тях научи по нещо ново за себе си и напусна Къщата по-известен, отколкото преди да прекрачи прага ѝ. Big Brother променя съдби и това категорично ще се случи с всеки един, получил шанса да влезе в този уникален телевизионен експеримент. Всеки влезе в Къщата с категоричната заявка, че именно той ще бъде победителят. Само един обаче успя да се окичи с титлата Победител.

След зрителско гласуване Катя финализира участието си в Big Brother на почетното пето място. Пред Ники Кънчев русокосата красавица сподели, че е доволна от участието си, от намирането на нови приятели и от сбъдването на мечтата си да влезе в най-известната Къща в България.

Зрителите на Нова отредиха четвъртата позиция на сексапилната Анита. Тя изрази своята благодарност към Big Brother, защото престоят в Къщата ѝ помогнал да разбере, че нищо друго няма значение освен семейството.

Бронзовият медал бе присъден на Пламен Богданов и той напусна най-великото шоу на България на метри от финала. Преди да се види с Ники Кънчев, Пламен се завтече да прегърне най-близките си Съквартиранти, след което изрази пълната си подкрепа към финалиста Кирил.

Среброто отиде в ръцете на Кирил и той напусна Къщата завинаги с 30% зрителска подкрепа. Борсовият агент призна, че е спечелил, още влизайки в това шоу. Един от най-запомнящите се образи в Къщата изрази щастието си, че е срещнал прекрасни хора, което за него е най-голямата награда.

Никита е победителят в Big Brother 2015
netinfo

Седем години след последното издание на най-великото шоу, най-голяма подкрепа получи Никита. Тя спечели сърцата на 70% от зрителите на Нова.

Големият победител за 2015-та си тръгна с 26 651 лв., нов луксозен автомобил и любовта на публиката.

Никита е победителят в Big Brother 2015
netinfo

Само след ден Къщата на Big Brother ще посрещне новите си Съквартиранти. Кои са 16-те участника, които ще прекрачат прага на най-известната Къща в България, предстои да разберем. Не пропускайте началото на VIP Brother - 13-ти септември, 20 часа, само по Нова!

Актуални новини от предаването следете на сайта на предаването bigbrother.novatv.bg, на официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com.