Недялко от BIG Brother All Stars:  Исках да остана верен на себе си
Недялко от BIG Brother All Stars: Исках да остана верен на себе си / Нова телевизия

Недялко Лазаров от BIG Brother All Stars смята, че престоят му в Къщата е достатъчен, за да се изяви неговата "персона". Шоуменът от Ямбол разказа в интервю за Дарик за реалити формата, за политическите си възгледи и за хита си "О, бре, Недялко".

Той обясни, че след втория сезон на Big Brother е имал какви ли не предложения и е опитал да се настрои към живота в София, но се оплака от забързаното ежедневие.

Във втория сезон на шоуто той стана популярен с хита си "О, бре, Недялко". Изпълнителят разказа, че го е създал през 2003 година вкъщи, докато се занимавал с хобито си - да пише текстове на песни по истински случки. "Казах си "Недялко, чакай, бе, много сантиментални песни, я направи тотален хит, та "да погребеш" хора с десет-двадесет години кариера, въобразили си, че могат да пеят. Те не продават музиката, не продават нотата, продават силикона и грима. Я, някакъв отпечатък, който не е изпят, за да не те обвинят, че крадеш. Опа, роди се "О, бре, Недялко", сподели той.

За участието си в BIG Brother All Stars шоуменът е категоричен, че в очите на хората отвън в Къщата е влязъл Недялко, познат с едноименния хит и като човека с куклата, но е излязъл от нея Недялко Лазаров - широко скроена личност, природно подготвена да говори по всякакви теми и за всичко. "На хората им трябва спокойствие и магия, аз им я давам", допълни той.

Недялко Лазаров призна, че е влязъл в шоуто, за да излезе последен от Къщата. Смята, че е можел да го направи, ако "си е мълчал и се е скатавал", но е искал да остане верен на себе си.