Наоми Кемпбъл
Наоми Кемпбъл / Gulliver/Getty Images
Само преди ден Наоми Кемпбъл навърши 50 години. Супер моделът обаче не се предава на възрастта и продължава да покорява мъжките сърца със същия устрем, както и на младини. За най-бурните й романи през годините разказва 7sisters.

Наоми и Майк Тайсън

Това е двойката, за която с днешна дата малцина си спомнят и дори не знаят, че въобще са имали връзка. Преди няколко години абсолютният световен шампион по бокс издаде мемоари, в които не пропусна да отбележи и връзката си с "черната пантера" на световния подиум.

Двамата се запознават през 1987 г. в дома на един от хоривудските продуценти. Романът им беше ярък, но мимолетен. В края на купона двамата вече били хванати да правят любов в тоалетната.

Причината за раздялата - неспособността на боксьора да възприеме жените като нещо повече от боен трофей. Тайсън се среща с Наоми, но в същото време й изневерява с финалистка на конкурса "Мис Америка" и с проститутки.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tbt first time with @bruce_weber @miketyson @therealgracecoddington @voguemagazine 👊🏾

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on


Наоми и Робърт Де Ниро

Мъката от раздялата с Майк Тайсън Наоми лекува в обятията на Робърт Де Ниро. Целият свят обсъжда голямата разлика във възрастта им: в онзи момент Кемпбъл е едва на 19 г., а Де Ниро - на 47.
 

Отношенията им продължават не повече от година, но оставят в сърцето на Наоми невероятно топли спомени. Актьорът и манекенката се разделят буквално всяка седмица, но след това отново се събират.

Моделът признава, че разликата във възрастта не я плаши, няма нищо против да се омъжи за него и да му роди дете. Тя и до момента твърди, че ако е трябвало да избира, то баща на детето й щеше да стане именно Робърт Де Ниро. Точката в отношенията им слага актьорът - не е готов на сериозни чувства към младото момиче. "Той беше моята първа истанска любов", изповядва Наоми в интервю.

Наоми и Силвестър Сталоун

Сталоун винаги е бил известен с афинитета си към любовни романи с модели. Има слухове, че му се удало да завоюва сърцето на повече от сто момичета от подиума, сред които се оказва и Наоми.
 
Това по-скоро е едно приятно прекарване на времето, отколкото дълга връзка, но в Музея на мадам Тюсо в Париж до днес стои фигурата на Кемпбъл в двойка със Силвестър.

Наоми и Адам Клейтън

Адам Клейтън е единственият мъж, на когото почти се удава да сложи халката на ръката на звездата от модните списания и подиуми. Басистът на U2 успява да удиви Наоми - най-напред за неговото съществуване тя узнава от интервю, в което той заявява, че най-голямото му желание е да се срещне с Кимпбъл. Моделът решава да сбъдне мечтата му - тя си купува билет за самолета, в който лети Адам, и организира така първата им среща.

Наоми смята своите чувства към Адам за особено дълбоки, но той разваля всичко. Само месеци след началото на връзката им Клейтън й прави предложение, но по начин, който е особено оскърбителен за Наоми. Адам й казал заветното "омъжи се за мен" по телефона. Звездата вярва, че истинският мъж никога няма да направи така. Пътищата им се разделят.

Наоми и Хоакин Кортес

Ако манекенката до днес периодично говори за това, че нейната страст са латиноамериканските танцьори, то трябва да знаете, че тя говори за Хоакин Кортес. Най-известният в света танцьор на фламенко едва умее да се изразява на английски, а Наоми трудно разбира испански, но между тях пламва луда страст. Приятелката на Кимпбъл, Ел Макферсън, също не се сдържа и нарича Кортес "ходещ секс".
 
"Черната пантера" има любовни отношения с Хоакин в продължение на три години, докато той не й изневерява подло. Това особено шокира Наоми, тъй като тя заварва Кортес в обятията на мъж. Кемпбъл тежко преживява тази раздяла - дотолкова, че някои говорят, че тогава я обземат мисли за самоубийство.

Наоми и Флавио Бриаторе

Италианският милионер, един от шефовете на "Формула 1", задълго задържа вниманието на Наоми. В продължение на четири години Наоми и Флавио ту са заедно, ту се разделят
Той също й прави предложение за брак, което тя отказва по особено оригинален начин.

"Не искам да бъда трофейна жена. Ако мислите, че от сутрин до вечер ще готвя на мъжа си и едновременно с това ще изглеждам като от корицата на списание, то няма да стане", заявява супермоделът. След раздялата тя запазва приятелски отношения с флавио, а веднъж дори отива на почивка заедно с него и съпругата му в Кения.

Наоми и Флавио Бриаторе
Gulliver/Getty Images

Наоми и Владислав Доронин

"Наоми Кемпбъл и руският олигарх" - едно от най-популярните заглавия в Google по цял ден. Милионерът Доронин се запознава с Наоми през 2008 г. на фестивала в Кан. Изглежда, че именно на него ще се удаде да опитоми "Черната пантера": моделът престава да се мярка в скандалните жълти хроники, а във всяко интервю тя разказва за този, с когото е е щастлива. Наоми даже става приятелка с бившата му съпруга Владислава и дъщеря й. Премества се да живее в Москва.

Всички говорят, че сватба ще има, но първо Доронин трябва да оформи официално развода си с бившата си жена. Бракът се отлага неведнъж, а после двойката окончателно се разделя пет години след първата среща.

Наоми и Владислав Доронин
Gulliver/Getty Images

Наоми и Ейдриън Броуди

Любовните рани след връзката с Доронин топмоделът отива да лекува в Ибиса заедно с актьора Ейдриън Броуди. Там двамата се занимават с йога и водят безконечни разговори. Въпреки че не е дълъг, този лековит любовен роман помага на Наоми да се избави от глупавите мисли.

Наоми и Ейдриън Броуди
Gulliver/Getty Images

Наоми и Майкъл Фасбендер

Романът им започва и завършва през 2014 г., а Наоми е със седем години по-възрастна от своя избраник. Връзката се развива толкова светкавично, че моделът дори не сварва да разкаже в интервю за нея.

Майкъл Фасбендър
Gulliver/Getty Images

Наоми и Лиъм Пейн

След Фасбиндер Наоми започва любовна афера с Лиъм Пейн - бивш член на One Direction. Разликата във възрастта им 14 години и става причина за раздялата - на Наоми просто й става скучно в неговата компания и прекратява отношенията си с музиканта.
 

Наоми и Джъстин Бийбър

Но това не е повод да се откаже от любов с по-млади мъже от нея. Един от най-скандалните й любовници е Джъстин Бийбър, който е с цели 24 години по-млад от манекенката. Профилът на Наоми в социалните мрежи е заринат от хейтърските коментари на момичета, поклоннички на Бийбър. Те често й пишат, че тя е необходима на Джъстин само за единия пиар. Наоми не им обръща внимание и гордо държи Джъстин за ръка пред хората.

Наоми и Луи Камилиери

"Все пак на мен ми харесват по-възрастни мъже", казва Наоми в интервю миналата година, а след няколко месеца завихря роман с неприлично богат милионер от Египет. Пред The Guardian тя признава, че най-сетне е намерила любовта и мястото си в живота. Но сърцето на "черната пантера" е доста изменчиво...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Похоже увлечение Наоми Кэмпбелл миллиардерами и мультимиллионерами даёт свои плоды. Как сообщает западная пресса, новым ухажером 47-летней модели стал 61-летний египетский мультимиллионер Луи Камильери. Осведомленные источники утверждают, что пару сблизило общее увлечение "Формулой-1" и что познакомились они на одном из заездов. О Луи Камильере известно то, что о бывший председатель компании Philip Morris International, разведен, имеет троих детей и состояние более 150 миллионов фунтов стерлингов. Инсайдеры утверждают, что пара скрывает отношения и тайно встречается уже несколько недель. #НаомиКэмпбелл #Формула1 #ФилипМоррис #Звёздныеновости #селебрити #NaomiCampbell #PhilipMorris #PhilipMorrisInternational #Formula1

A post shared by Star_journal (@star_journal_) on



Превод: Dariknews.bg