Холивудските разводи винаги са били гореща тема. Когато обаче раздялата на семейния бюджет е под въпрос, тогава темата става още по-гореща.

Очаква се разводът на Брад Пит и Анджелина Джоли да бъде доста солен, съдейки по общото им богатство, оценено на 400 милиона долара.

Нови слухове за Бранджелина, Брад Пит не искал да "играе мръсно"

Техен близък каза пред TMZ, че предбрачният им договор урежда всички нюанси от съвместния им живот и разпределянето на финансите, ако трябва да бъде разделена собствеността.

Актьорите имат 12 общи недвижими имота. Седем от тях е купил Брад Пит, а два принадлежат на Джоли. Три дома са купени, след като двамата сключиха брак през 2014 г. Това са имението във Франция, къщата в Ню Орлиънс, жилището в Ню Йорк. Как ще ги разделят, още не е известно.

Други гръмки разводи

За развода на Джони Деп и Амбър Хърд се разчу след като актрисата обвини половинката си в домашно насилие. Какво получаваш, след като се разделиш с такава голяма звезда като Деп? Амбър получи 7 милиона долара, но ги дари за благотворителност.

Джони Деп се съгласил да даде на Амбър Хърд близо 7 млн. долара

Когато Том Круз и Никол Кидман се разделиха през 2001 година, картинката беше малко грозна. Законите на Калифорния гласят: ако сте били 10 години заедно, то общите ви пари се разделят по равно. Том обаче обяви, че те са били женени 9 години и 11 месеца. Никол не отстъпи и накрая тя получи 130 милиона долара.

Раздяла в холивудски стил

В брака на Мадона и Гай Ричи изглеждаше, че 10 години по-голямата певица е глава на семейството. Дали мъжете по принцип могат да получат същото обезщетение, каквото и жените? Е, равни и ли не, Гай Ричи получи 92 милиона долара.

Дали случаят с Бранджелина ще оглави класацията? Предстои да видим...