Раздяла в холивудски стил
Раздяла в холивудски стил / снимки: Reuters

След като наскоро една от най-стабилните двойки в Холивуд официално обяви, че се разделя (да, става дума за Джони Деп и Ванеса Паради), решихме да си припомним и някои по-стари холивудски раздели.

Въпреки че месеци наред в публичното пространство се носеха слухове за раздялата им, Джони и Ванеса успяха да шокират феновете си със съобщението, че се разделят. Двамата бяха заедно цели 14 години и имат две деца - 13-годишната Лили Роуз и 10-годишния Джак. Новината за раздялата дойде само месец след като беше съобщено, че двамата актьори, които не са се появявали заедно на публично място вече две години, "работят" за възстановяване на връзката си.

Кейти Пери и Ръсел Бранд Техният брак продължи точно 14 месеца. В документите за развод британският комик е посочил като причина „непреодолими различния". Изпълнителката на I Kissed a Girl и комикът надянаха брачните халки в Индия през октомври 2010 година, но само няколко месеца по-късно решиха да поемат по различни пътища.

Аштън Къчър и Деми Мур През ноември миналата година двамата обявиха, че се разделят. Преди съобщението месеци наред се шушукаше, че по-младият с 16 години Къчър е изневерявал на Деми. "Като жена, майка и съпруга има определени ценности и клетви, които смятам за свещени и в този смисъл избрах да продължа напред с живота си", се посочва в изявлението на холивудската звезда. Двамата сключиха брак през 2005 година. Преди това Деми беше омъжена за Брус Уилис.

Ким Кардашиян и Крис Хъмфирс Този брак сигурно е рекордьор по кратка продължителност - 72 дни. Причината? Непреодолими различия.

Кейт Босуърт и звездата от „Истинска кръв" Александър Скарсгард изненадващо се разделиха през юли миналата година. Дълго време те криеха връзката си в тайна, както и раздялата.

Раздяла в холивудски стил
netinfo

Дженифър Лопес и Марк Антъни Двойката обяви раздялата си през юли миналата година. 42-годишната съдийка от шоуто American Idol Лопес и по-възрастния с една година Антъни се ожениха през юни 2004 година, месеци след като Лопес развали годежа си с актьора Бен Афлек и дни, след като Антъни се разведе с бившата Мис Пуерто Рико Даянара Торес. Двамата имат две деца - близнаците и Макс и Еми. Раздялата им засега е дружеска - Лопес и Антъни продължават да работят заедно, а Дженифър има нов приятел - 25-годишния танцьор Каспър Смарт.

Сандра Бълок и Джеси Джеймс Техният петгодишен брак дълго бе смятан за една от най-щастливите връзки в Холивуд. Докато не излезе наяве аферата на Джеси Джеймс. Във времето, в което Бълок снимала "Сляпата страна", той се наслаждавал на ласките на татуирана красавица. Носителката на Оскар Бълок не закъсня да посочи вратата на неверния си съпруг и поиска развод.

Итън Хоук и Ума Търман Двамата се ожениха през 1998 година и се разведоха през 2004 година. Четири години по-късно Итън се ожени за бившата бавачка на децата им ( Мая и Левон) Райън Шоухюс.

Кортни Кокс и Дейвид Аркет Двамата бяха обявени за най-неочаквано разделени за 2010 година. Раздялата им дойде след 11-годишен брак. В интервю за радиопредаването на Хауърд Стърн миналата година Кокс, която седеше редом до съпруга си, призна, че една от основните причини за раздялата им е фактът, че Дейвид постоянно я тормозел да правят секс

Кристина Агилера и Джордан Братман През 2010 година двамата решиха да се разделят след петгодишен брак. Двамата имат едно дете - Макс, който се роди в Лос Анджелис през 2008 година.

Джим Кери и Джени Маккарти Още една звездна раздяла, която завърши с добри чувства. „Джим винаги ще е в сърцето ми", каза след раздялата Джени. Кери пък допълни, че винаги ще е благодарен за хубавите моменти, които са имали, и желае всичко най-хубаво на бившата си половинка.

Кейт Уинслет и Сам Мендес Поредна звездна раздяла за 2010 година. Британската актриса и режисьорът се разделиха след седемгодишен брак. Двамата се венчаха тайно през 2003 година на Антилските острови, като на церемонията присъстваха само няколко близки приятели. Двойката има едно дете - синът им Джо.

Раздяла в холивудски стил
netinfo

Шерил и Ашли Коул Певицата и футболистът се разделиха, след като в медиите се появиха редица съобщения за изневерите на Ашли. Двамата сключиха брак през 2006 година, а четири години по-късно се разделиха официално.

Чарли Шийн и Дениз Ричардс Може би една от най-зрелищните раздели в Холивуд, а борбата за попечителство над двете им дъщери се превърна в истинска война. Сипеха се обиди като „наркоман", „комарджия", „редовен клиент на проститутките" и „незаинтересован от децата си" за скандалджията Чарли, както и „тъжно безработно прасе" и „злобна и лоша майка" по адрес на Дениз. Сега Дениз Ричардс казва, че поддържа топли отношения с бившия си и отбеляза, че двамата са близки "като брат и сестра".

И още една "екшън" раздяла - Риана и Крис Браун Те изглеждаха като перфектната двойка... известно време. Поне докато певецът не я преби през 2009 година след парти по случай раздаването на наградите Грами.

Раздяла в холивудски стил
netinfo

И една раздяла, която завърши със затвор - Ан Хатауей и Рафаело Фолиери. Италианецът беше обвинен в измама през 2008 година и след това двойката се раздели, а Фолиери получи присъда от четири години и половина затвор.

Нямаше как да не включим и една по-алтернативна раздяла - Линдзи Лоън и Саманта Ронсън. Необузданият романс на Линдзи и Саманта приключи с публичен спор, но Лоън призна, че Ронсън би била единствената жена, с която излиза, тъй като никога не е имала интерес към еднополовите връзки.

Том Круз и Никол Кидман така и не разкриха причината за раздялата си след брак, продължил едно десетилетие. Според слуховете обаче основната причина била сциентологията, по която Круз е толкова запален.

Бен Афлек и Дженифър Лопес или Бенифър И те изглеждаха създадени един за друг, но явно съдбата е имала нещо друго предвид. Сега Бен се радва на друга Дженифър - звездата от „Наричана още" и „Електра" Дженифър Гарнър.

Брад Пит и Дженифър Анистън Те бяха златната двойка на Холивуд... докато Пит не срещна Анджелина на снимките на „Мистър и мисис Смит". И така се появи Бранджелина...

Били Зейн и Кели Брук бяха сгодени цели четири години, но така и не стигнаха до брак. Според слуховете причината за раздялата им било нежеланието на Кели да се обвърже по-сериозно.

Деми Мур и Брус Уилис На това му казваме добра раздяла. Холивудските актьори се разведоха след 13-годишен брак и три дъщери. И двамата си намериха с по над десетилетие по-млади от тях половинки. А след като нещата при Деми не проработиха така добре, Брус беше до нея, за да я подкрепи и утеши.

Рийз Уидърспун и Райън Филип През 2007 година звездите от „Секс игри" установиха, че няма как да продължат заедно и се разделиха. Двамата имат две деца - Ава и Дийкън. Преди време Рийз сподели, че е много горда от начина, по който двамата с Райън са отгледали децата си и е категорична, че винаги ще поставя семейството на първо място.

Раздяла в холивудски стил
netinfo