Хелоуин е времето да носим странна, страшна и дори шокираща дегизировка. Или така поне е на теория. На практика всяка година виждаме стотици варианти на същите пет до болка познати ни костюма, пише каналът на Ралица Петровa във vbox7. Ето кои са те:

Малко коте

Комбинацията от диадема тип “котешки уши” и къса рокля е сериозен претендент за титлата “най-изтъркан Хелоуин костюм на всички времена”. Освен ако не си търсим среща с Валери Божинов, е добра идея да се спрем на нещо по-оригинално от образа на “малко коте”.
 


Секси зомби (или демон, или вампир...)

Шампион в категорията “отбиване на номера” е и оскъдният черен тоалет, комбиниран с размазани тъмни сенки. С малко въображение този “костюм” може да мине за всичко: зомби, демон, вампир, чалга певица след участие в Студентски град...
 


Харли Куин

Откакто първата част на филма “Отряд самоубийци” излезе през 2016, Харли Куин се превърна в един от най-популярните Хелоуин костюми в света. Проблемът обаче е, че целият чар на героинята идва от нейната оригиналност. А когато на партито има още десет човека, маскирани точно като теб, няма как да изпъкнеш.
 


Вещица

Образът на вещица е любим на тези от нас, чиито бюджет за костюм се равнява на цената на една островръха шапка. С него обаче надали ще си спечелим точки за изобретателност...
 


Ангел или дявол

Независимо дали се спрем на костюм на ангел или такъв на дявол, едно е сигурно: в дискотеката ще има поне още дузина момичета, облечени като нас. Затова май е най-добре да оставим битката между доброто и злото за някой друг ден.