Няма как да не признаем, че през 2019 година се случиха наистина много неща. Родиха се много звездни бебета, много знаменитости се врекоха във вечна вярност, а други пък намериха любовта. Ще припомним обаче едни малко по-различни събития - звездните скандали на 2019 г. Вижте ги в канала "VIP Box" във vbox7:

Тото и Гери-Никол

Поводът привидно беше песента на Гери-Никол "Шефе, шефе". Във Facebook Тото, чието истинско име е Йонислав, я сподели с текст "като си поръчаш Cardi B от Aliexpress". За Гери-Никол се знае, че е фен на певицата и по участия изпълнява нейни песни. Въпреки това варненката не закъсня с отговора и направи аналогия на името му с това на Юда. "Жив и здрав бъди и дишай чист въздух
 
Николета Лозанова и психоложката на националите

В story плеймейтката сравнява Лилия Стефанова, психоложката на националния отбор по футбол, с колегата ѝ от Манчестър Юнайтед. И пише SOS. "Психолозите трябва да са само мъже ли? По всички конвенции това е дискриминация и подсъдно", отвърна Стефанова в коментар.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

If you KISS my neck,I’m not responsible for what happens next 💋

A post shared by NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) on


Ричард Величков и Любо Жечев

Влогърът направи впечатляващо разследване, от което стана ясно, че добавката, продавана от звездния треньор, съдържа забранена за ЕС съставка, а въпросните хапчета са с доста съмнителен произход и неизвестен производител. Ричард от своя страна във вече несъществуващ влог заяви, че е изнудван от Жечев. Впоследствие обаче Ричард изтри и влога, и канала си, спря да продава въпросната добавка и прекрати всяка активност в социалните мрежи. Твърди се дори, че е загубил и работата си.
 
Кубрат Пулев и Джени Суши

Този скандал едва ли има нужда от припомняне. Една емоционална целувка, първоначално публикувана в профила на репортерката, впоследствие изтрита, стана повод за световен спортен скандал. В крайна сметка българинът се размина с глоба и обучителен курс.
 
Емануела и Темида

Бащата на Мити, малкият син на певицата Емануела, спечели на първа инстанция родителските права над детето. Това стана повод за поредица от публикации в профилите на социалните мрежи на певицата, където тя публично възропта. Тя посочва, че съдията, взел решението, има фамилия Динева (бел. ред. - бащата на детето е със същата фамилия, макар че става въпрос за съвпадение на фамилиите). Сред мотивите на съда била професионалната ангажираност на Емануела.