На премиерата на дългоочаквания Титаник на 3D
На премиерата на дългоочаквания Титаник на 3D / снимки: Reuters

Актрисата Кейт Уинслет и режисьорът Джеймс Камерън преминаха по червения килим в Лондон за премиерата на 3D версията на хитовия филм "Титаник", 15 години след появата на оригиналната лента.

Уинслет призна, че би било "ужасно" да се види гола в 3D формат. Актрисата сподели, че няма да гледа, когато се стигне до интимните сцени между нейната героиня и Леонардо Ди Каприо. В отговор на въпрос как би се почувствала, като се види гола на големия екран, 36-годишната актриса заяви: "Ужасно. Няма да гледам. По това време ще съм в бара".

Уинслет, която беше облечена в блестяща рокля на Джени Пекъм, премина по червения килим с един от колегите си във филма Били Зейн и с режисьора Джеймс Камерън. Премиерата на 3D версията на "Титаник" се състоя в Роял Албърт Хол в Кенсигтън, Западен Лондон.

Новият филм излиза 15 години след появата на оригиналната лента, която се превърна в огромен хит, като донесе милиарди долари в световния бокс офис и спечели 11 Оскара.

Кейт Уинслет сподели още, че връщането към по-младото й "Аз" би било "странно". "Това е като да те карат да разглеждаш фото албум на бившото ти "Аз" в продължение на три часа и половина. Доста е странно, но филмът все пак е прекрасен и изглежда невероятно. Не съм гледала целия филм от много дълго време, гледах само малки части от него, но е доста различно за мен, изглеждаме много по-млади и актьорската ни игра е различна, да се надяваме не чак толкова добра, както сега", сподели Уинслет.

Камерън пристигна в Лондон свеж след поредното си успешно приключение. Той успя да слезе до най-ниската точка на земята, Марианската падина в неделя сутринта, място, до което бяха стигали само двама души преди него.

На премиерата на дългоочаквания "Титаник" на 3D
netinfo