Атрактивният външен вид е едно от условията за успех, а мъжете знаменитости също искат да изглеждат добре. Но те доста често премълчават за своите корекции и хирургични интервенции, пише каналът "Stars News" във vbox7. Ето и кои известни мъже си признават за направените процедури:

Кание Уест

Рапърът признава, че през 2016 г. се е подложил на липосукция, за да отслабне. Кание споделя, че е се е подложил на тази интервенция от страх да не бъде наречен „дебел“.
 

Енрике Иглесиас

Иглесиас се подложил на козметична интервенция за премахване на бенка от лицето му. Той споделя, че го е направил по здравословни, а не по естетически причини.
 

Мики Рурк

Актьорът е известен с многобройните си пластични операции, някои от които са в следствие на любовта му към бокса, благодарение, на който чупи скулите и два пъти носа си. Мики Рурк има лифтинг на лицето, операция на носа и хиалурон в устните.  

Саймън Коуел

Съдия в „X Factor“ и „Америка търси талант“, Саймън започва с няколко инжекции ботокс през 2009 г. Пристрастен към процедурите, с годините се подлага на все повече корекции, включително и фейслифтинг. 

Силвестър Сталоун

Сталоун претърпява огромна трансформация през годините. Актьорът започва с операциите, за да скрие кривата си уста, получена в следствие на нарушени нервни окончания от лявата страна на лицето му. Според специалистите, той се е подлагал и на доста други процедури, които не са свързани с този дефект.
 

Зак Ефрон

Преди месеци Зак Ефрон шокира с лицето си, което изглеждаше значително променено. Актьорът винаги е бил красив, но в последно време видимо се вижда, че се е подложил на различни процедури, които вероятно са ботокс и инжектиране на филъри.