Все повече холивудски звезди споделят за своите пластични операции. Някои се хвалят само с по една, а за други списъкът е дълъг, пише каналът "Скандално" във vbox7. Ето и кои са звездите, чиито пластични операции се оказват най-несполучливи:

Мики Рурк

През 2008 г. Мики Рурк изигра главната роля във филма „Кечистът“. Всички зрители бяха изненадани от силно променения му външен вид. Актьорът се е подложил на серия от процедури, включващи лифтинг на лицето, повдигане на клепачи и трансплантация на коса.

Джон Траволта

Актьорът и екшън филмова звезда никога не е потвърждавал за хирургическите намеси върху лицето си. Те обаче са видими за всички негови почитатели. Ботокс, лифтинг на лицето и различни инжекционни процедури са само част от интервенциите върху Траволта.

Джон Траволта
Gulliver/Getty Images

Ла Тоя Джексън

Петото дете от семейство Джексън не изненадва с наличните си пластични интервенции. Любовта на фамилията към пластичните операции е пословична, а изпълнителката се записва с налични импланти на брадичката и бузите, разбира се, и задължителната ринопластика.

Ла Тоя Джексън
Gulliver/Getty Images

Донатела Версаче

Вицепрезидентът на модния бранд Versace е преминала през множество пластични операции от 90-те години насам. Наред с други корекции, най-забележимите ѝ промени са в носа и устните ѝ. Въпреки че често присъства в класациите за най-неуспешни пластични операции, до сега няма публикувани доказателства, че тя самата е недоволна от тях.

Джослин Вилденщайн

Вилденщайн започва с пластичните операции още през 1997 г. и похарчва над четири милиона долара за различни процедури. Многобройни фейслифтинги и импланти и носят названията „Жената котка“ и „Булката на Вилденщайн“.

Джослин Вилденщайн
Gulliver/Getty Images