Лиъм Нийсън
Лиъм Нийсън / Gulliver/Getty Images
Известният британски актьор Лиъм Нийсън възнамерява да загърби участието си в екшъни, въпреки изгодните предложения, които получава, съобщава Асошиейтед прес.

По думите на екранния герой, прочул се с поредицата блокбастъри "Твърде лично", той вече е прекалено стар, за да се прави на екшън герой."Хора, аз съм вече на 65! Време е да спра! Да не говорим, че съвсем случайно попаднах в този жанр!"

Лиъм Нийсън отказал ролята на Джеймс Бонд заради покойната Наташа

Въпреки отказа му да участва в подобни проекти, два трилъра с негово участие, които вече е заснел, предстои да излязат на екран. Става дума за "Hard Powder" в който Нийсън се явява в ролята на шофьор на снегорин в схватка с наркодилъри и в "The Commuter" в който актьорът става застраховател, изправен пред пъклен криминален план.

Лиъм Нийсън: Коленете скърцат, годините си казват думата

Нийсън се завръща към драматичните роли. Една от тях го представи на кинофестивала в Торонто в лентата, посветена на аферата "Уотъргейт". Тя е със заглавие "Mark Felt:The Man Who Brought Down the White House". Нейната премиера се състоя в понеделник. Във филма Нийсън се превъплъщава в високопоставения служител от ФБР, дал ключова информация на журналистите от "Вашингтон пост" за аферата "Уотъргейт".

Още за Лиъм Нийсън:

Лиъм Нийсън с нова любов 7 години след трагичната смърт на Наташа

Лиъм Нийсън: Не съм приел исляма

Най-въздействащите холивудски звезди в реклами (СНИМКИ)
БТА