Херцогинята на Кеймбридж и херцогинята на Съсекс може и да имат доста спорове и различия по между си, но са единодушни по темата дали е подходящо кралски особи да носят дънки.

И двете са на мнение, че чифт класически дънки са подходящ избор, когато става дума за събития, които позволяват ежедневно облекло. Кои са някои от любимите им марки и модели в ежедневието? Вижте в канала "Royal News" във vbox7:

Едни от любимите модели на Меган са избелени дънки на калифорнийската марка Mother. Друга нейна любима марка е Outland denim, като най-често залага на черни или тъмно сини skinny модели.

През 2017 г. в Канада, когато се появи за пръв път публично с бъдещия си съпруг принц Хари, Меган носеше модела Looker Ankle Fray на Mother. След като Меган бе забелязана с него този модел на Mother беше бързо разпродаден.

Принц Хари и Меган
Gulliver/Getty Images

Преди да се омъжи за принц Хари Меган често носеше светли, избелени дънки с елементи на протрито и скъсано в различни зони на крачолите. След като стана част от кралското семейство Меган започна да носи по-класически и опростени модели подобно на Кейт.

Хари Меган
Gulliver/Getty Images

Що се отнася до херцогинята на Кеймбридж, тя винаги е предпочитала по-класически, семпли и едноцветни модели дънки. Кейт е известна с това, че комбинира дизайнерски дрехи с по-достъпни марки. Тя често използва този подход, като комбинира дънки от Zara със скъпи маркови пуловери, блейзъри и якета.

Кейт
Gulliver/Getty Images

Любимите и марки за дънки са J Brand, Frame и Zara, а сред любимите и модели са High Rise на Frame, както и 811 Mid Rise Skinny и Maria High Rise на J Brand в различни цветове.

Кейт
Gulliver/Getty Images


И още:

Кралски стил с Кейт и Меган (СНИМКИ)

Кой каза, че херцогините носят само рокли: Кейт Мидълтън по дънки и суичър (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук