Уикенд има всяка седмица и най-вероятно всеки от вас няма търпение да излезе в почивка и да се види с близките си. След вечеря вместо да седнете на дивана, за да сърфирате в социалните мрежи в кома след храненето, можете да поиграете групово с приятели някоя игра за смартфони. Има мултиплейър игри, които са забавни, интерактивни и не отнемат толкова време, колкото традиционните бордови игри.

смартфон
ThinkStock/Getty Images

Ето три от тях:

Heads Up

Търсите бърз начин за развлечения между вечерята и десерта или по време на реклами на кино маратона, който сте организирали? Heads Up пакетира игрив удар в тези кратки, бездейни моменти. Тази игра със стил "харадес" предизвиква играчите да отгатнат колкото се може повече думи от тематичната палуба на игралните карти. Предполагаемият играч държи мобилния си телефон на челото си, а приятелите му подсказват коя е думата изписана на дисплея.

Какво прави през телефона си българинът

Evil Apples

Evil Apples е Cards Against Humanity за мобилни устройства, така че никога няма да ви се налага да прегръщате тази голяма кутия карти отново. И с повече от 4000 карти с отговори и 800 карти за въпроси, играта никога няма да остане застояла. Правилата за Evil Apples са същите като "Cards Against Humanity": на всички играчи се показва карта с въпроси. Всеки играч избира карта с отговори от ръката си. Съдията определя най-добрата комбинация и награждава точка за печелившия играч. Първият играч, който получава седем точки, печели играта.

10 признака, че страдате от номофобия

Smule Sing! Karaoke

Най-добрият начин да разпространявате парти настроението е да пеете силно, за да чуят всички. Така че защо не изпеете любимите си песни със Smule? Плейлистът за ваканции в това приложение включва и всички ваши сезонни фаворити.

смартфон
ThinkStock/Getty Images

И още:

Има ли полезни игри? Кои игри ще развият уменията на децата ви? (ВИДЕО)

Мразя смартфона на дъщеря ми

Компютърните игри подобряват зрението на децата

Учени доказаха, че електронните устройства карат децата да затъпяват

Какво прави смартфонът с мозъците на хората (ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук