Лара Фабиан
Лара Фабиан / Gulliver/Getty Images
Невероятната Лара Фабиан трогна света. Тя пусна изключително емоционална песен, посветена на героите на деня – хората, които ежедневно се изправят лице в лице с опасността от пандемията коронавирус.

Нашите сърца са пред прозореца и ви подкрепят“ е посланието на завладяващата балада „Nos coeurs à la fenêtre“.50-годишната певица заяви, че с този проект иска да благодари на медицинския персонал и да прати на всички хора по света положителни вибрации през този тъмен и толкова тежък период.

„Тази нова песен е посветена на нашите ежедневни герои“, коментира в социалните мрежи Лара Фабиан и изпрати цялата си любов на света с музика!

Призрачно: Париж е по-тих от всякога (ГАЛЕРИЯ)

Клипът е не по-малко завладяващ – той започва с тихите и празни улици на красивия Париж и с пустеещите забележителности. Този тип снимки и видеа обиколиха света, като те напоследък са често явление не само в столицата на Франция, но и в други мегаполиси.

В завладяващия клип Лара е поканила свои фенове, които са изпратили видеа на техните аплодисменти и любов към лекарите.

Уважението си към героите на деня в клипа са показали и известни личности, сред които Ева Лонгория, Никос Алиагас, актьорът Франк Дюбоск и още много други.

Всички се нуждаят от малко красота, любов и светлина в тези мрачни дни и Лара Фабиан отново сътвори такава магия