Кристиан Костов е казвал десетки пъти, че не се интересува от мнението на другите и ще прави това, което му харесва. Талантливият певец, който в момента се намира в снежна Москва, споделя често сторита от разходките си из столицата, но едно конкретно нещо направи впечатление на феновете му, пише каналът "Cool News" във vbox7.

Певецът показа супер коледен пуловер, но не с типичните шарки за сезона, а решен в бебешко розово. Кристиан често шокира с тоалети, но тази визия определено не е сред най-скандалните му. Във въпросните сторита той обаче не е сам, а в компанията на едно много красиво и известно момиче в Русия - 19-годишната музикална звезда София Плотникова.

От сторито си личи коледното настроение, а Кристиан и София са приятели от доста отдавна. Не, не са гаджета, но се подкрепят много и изглежда заедно подготвят нещо ново, но не става ясно дали е само фотосесия, или общ музикален проект. София има милиони последователи в Instagram, които я обожават, а тя е една от тийн сензациите в Русия.
 


Наскоро Кристиан изненада всички свои фенове с нова метаморфоза. Певецът сподели, че е отрязал дългата си коса, за която полагаше специални грижи години наред. Не е ясно защо се е разделил с дългата си коса, но много артисти правят такава промяна, когато търсят ново вдъхновение и начало.
 


Припомняме, че Костов отсъстваше известно време от социалните мрежи, а това е било съвсем умишлено. Преди време той разкри, че е много щастлив, защото имал ден без никакви панически атаки. "Бях извън социалните мрежи в последно време, а днес за първи път от месец не съм имал паник атака или тревожност", разказа Кристиан, който описа паник атаките като мъчение, от което не можеш да избягаш, но трябва да говориш открито за проблемите си, защото само така ще се справиш с тях.