Непокорната Кристи предизвика полемика с участието си в Big Brother - обичана от част от зрителите заради ексцентричността си и осъждана заради капризите си в Къщата. Веднага след отпадането си тя беше гост в подкаста на култовото риалити “Голямата Сестра”, където разкри интересни факти за живота си в и извън Big Brother.

Пред водещата Елена Сергова Кристи разказа, че липсата на цигари е последното нещо, което я е докарало до нервен срив в Къщата. Тя сподели, че изолацията и скуката са в основата на проблемите ѝ и разкри интересен начин да се бори с това, който е работил за кратко. Кристи е категорична, че сред съквартирантите не е намерила “своя човек”, но се изказа ласкаво за двама от тях, с които е имала най-големи скандали.

В новия епизод на Кристи даде оценка на поведението си в Къщата. Тя призна, че държанието ѝ не е за пример и дори използва по-тежки думи за да опише действията си. Тя сподели, че е посрещнала Гого, победителят от онлайн кастинга, който всички в Къщата наричат “Милионерчето”, с думите “Много се радвам, че си тук, но се надявах да видя Бо”. Моделът Бо предизвика много шум в социалните мрежи, но беше победен в онлайн гласуването в NOVA PLAY от Гого.

Кристи разкри изненадващ факт за себе си - тя е световна и европейска шампионка по танци на пилон. Младата каскадьорка говори откровено и за сексуалната си ориентация. Тя разкри в “Голямата сестра”, че семейството ѝ за първи път ще разбере истината за нея от визитката ѝ.

Какво е искреното мнение на Кристи за Анджела? Как тя разкри агент Енигма и тайната му мисия? Какво стои за спъването на Кристи по време на премиерата на Big Brother 2024, което стана вайръл в ТикТок? Кое ѝ е било най-трудното нещо в Къщата?

Гледайте епизодите на “След Игрите Podcast” в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok.