Знаем за невероятните трансформации, през които преминават актьорите за някоя роля. Някои качват много килограми, други свалят, а трети се "сдобиват" със завидно фитнес тяло.

Най-сексапилните мъже в историята на класацията на People (СНИМКИ)

Актьорът Крис Хемсуърт приключи със снимките на филма "Тор: Любов и гръмотевици" и качи кадър от снимачната площадка. Новата визия на актьора предизвика вълна от коментари, пише каналът "Stars News" във vbox7.
На нея се вижда, че той е с масивни бицепси, а това накара много негови фенове да загубят ума и дума. Под кадъра актьорът се шегува, че е доста отпуснат на снимката, макар че обиколката на бицепсите наистина голяма.

Ако съдим по коментарите под кадъра, очевидно приятелите и почитателите на Крис Хемсуърт са впечатлени.

"Човече, ръката ти е колкото крака ми", "Не е възможно да изглеждаш така" и "мускулите ти са колкото цялото ми тяло" са само част от десетките хиляди коментари под снимката.

Трансформацията на актьора е впечатляваща, но като цяло перфектната физическа форма на актьора не е изненада. Преди седмица той публикува фотос със сина си, под който собственият му брат Лиъм демонстрира колко е впечатлен от формата на Крис. "Брат?! Пак ли си пропускал тренировките за крака", написа той шеговито.
Крис Хемсуърт е споделял, че му е коствало доста, за да натрупа сериозна мускулатура, но за хората отстрани изглеждало сякаш това е прищявка.

Още красавци от големия и малкия екран в снимки:

Неустоими сини очи: 20 холивудски сърцеразбивачи с магнетичен поглед (СНИМКИ)

20 от най-сексапилните филмови герои (СНИМКИ)

Най-смъртоносните мъже в киното (СНИМКИ)

Най-сексапилните мъже в историята на класацията на People (СНИМКИ)

„Смъртоносен“ сексапил: Най-неустоимите вампири в киното и телевизията (СНИМКИ)