Кралска особа става лице на Gucci
Кралска особа става лице на Gucci / снимка: БГНЕС, архив

Дъщерята на принцеса Каролина Монакска Шарлот Казираги може да стане новото лице на италианската модна марка Gucci, съобщават британски медии.

Шарлот е внучка на холивудската икона Грейс Кели, така че желанието й за кариера в модата не е изненадващо. 25-годишната Казираги, която блестя на корицата на септемврийското издание на сп. Vogue, може да стане лице на Gucci. Шарлот вече работи с италианската модна марка, която създаде за нея костюм за езда.

"Шарлот и нейната страст към ездата внасят толкова елегантно духа на Gucci в живота", заяви творческият директор на модната къща Фрида Джанини.

Казираги е твърда почитателка на висшата мода и беше заснета с дрехи на Шанел на различни публични събития, предава БГНЕС. Тя показа подкрепата си за италианската модна къща, като присъства на множество партита и събития на Gucci, облечена с дрехи от колекциите на модната марка.

Ако стане лице на Gucci, Казираги ще попадне в стилна компания - холивудската актриса Евън Рейчъл Ууд е лице на аромата "Guilty", а топ моделът Аби Лий Кершоу е лице на рекламната кампания на "Gucci Flora".