Китаецът глътнал лъжицата при пиянски запой
Китаецът глътнал лъжицата при пиянски запой / ThinkStock/Getty Images
Китаец живял една година със заседнала супена лъжица в стомаха, която той глътнал при пиянски запой, пише в. "Дейли мейл".

Руски лекари извадиха над 150 метални предмета от стомаха на баба (ВИДЕО)
 
Лекари с изненада се натъкнали на прибора, попаднал през хранопровода на 26-годишния пациент от провинция Синцзян. Младият мъж се опитал да направи трик пред компанията, след като бил употребил доста голямо количество алкохол.

Индиец погълна повече от 600 пирона
 
Лъжицата се появила на рентгеновата снимка при прегледа на пациента. Китаецът потърсил медицинска помощ, защото постоянно се оплаквал от болки в корема и затруднено дишане. Когато видял негатива, младият мъж не се изненадал и се сетил за трика отпреди една година. Той искал да удиви приятелите си по чашка, като глътне лъжицата, а след това я изтегли с връвчица. Но конецът се скъсал и лъжицата си останала в корема му. Тя не му пречела и затова той не се обърнал веднага за помощ към лекарите.

Хирурзи извадиха 263 монети и 100 пирона от стомаха на индиец (ВИДЕО)
 
При последния преглед медиците решили да не пристъпват към пълна операция. Те успели да извадят кухненския прибор от устата на пациента докато той бил под упойка.

Още подобни инциденти:

Извадиха оперативно диамант от стомаха на крадла

Лекари извадиха от стомаха на пациент 639 пирона, той обичал да яде и пръст


За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА