Дженифър Лопес
Дженифър Лопес / Gulliver/Getty Images
Знаменитости отново излагат на показ своите прашки в тоалети с оголен гръб, както това се правеше в началото на века, пише в."Метро"

Към тази практика се върнаха величия от шоубизнеса като Ким Кардашиян, Дженифър Лопес, Меган Бартън Хенсън и Бела Хадид, която дефилира по този начин на последното ревю на Версаче.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I rep NY 4eva...

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo) на


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Swinging into this weekend like.... 🎇✨😊 #TBT to almost a year ago today!!! #ItsMyPartyTour

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo) на



Често осмивания тренд беше наложен в началото на хилядолетието от Бритни Спиърс, Холи Бери и Парис Хилтън.

Като далечен спомен от тези времена, само преди няколко дни Ким Кардашиян пусна своя снимка в Инстаграм, на която е изобразена със сива рокля с дълбоко изрязан гръб. В най-долната й част бяха зашити червени прашки към тоалета.
 


По-паметливите от нас ще си спомнят как актрисата от "Досиетата хикс" Джилиан Андерсън се появи на афтър партито на "Оскар"-ите през 2001 г, организирано от "Венити феър". Тогава нейният стринг беше поставен високо над ханша и се подаваше през отвора на роклята й с дълбоко оголен гръб.

Още през 2017 година модната Библия "Вог" писа, че показването на части от дамските прашки отново ще излезе на мода, тъй като трендът е много секси.

Стана точно така - след дългите дни на изолация и карантина вследствие на пандемията, дамите отново искат да хващат окото, докато продължава да им се налага носенето на маски и прикриването на лицето.
БТА