Карли Клос е Вдъхновяваща жена на годината (СНИМКИ)
Карли Клос е Вдъхновяваща жена на годината (СНИМКИ) / Guliver/Getty Images

Супермоделът Карли Клос получи топ отличието за Вдъхновяваща жена на годината на състоялата се в Лондон церемония за годишните награди на списание Elle, съобщи Контактмюзик.

23-годишната Клос - бивш "ангел" на Victoria's Secret и понастоящем студентка по компютърно програмиране в Нюйоркския университет, беше почетена с приза за успехите си в света на модата и за предприемаческата и филантропската си дейности.

Ангелът Карли Клос напуска Victoria's Secret

Карли Клос получи първия приз Вдъхновяваща жена на годината на списание Elle година, след като близката й приятелка, певицата Тейлър Суифт, беше обявена за Жена на годината на предишната наградна церемония.

Карли Клос е Вдъхновяваща жена на годината (СНИМКИ)
netinfo
Певицата Ани Ленъкс беше удостоена с награда за цялостни постижения. С бляскавото събитие, състояло се в музея "Тейт Бритън", беше отбелязан краят на лондонската Седмица на модата. Водещ на наградната церемония беше диджей Ник Гримшоу. Със свое изпълнение на шоуто се представиха дамите от Al Saints, които в началото на годината оповестиха, че се събират отново. На 26 февруари се очаква да излезе новият сингъл "Red Flag" на поп групата.

Сред останалите призьори на списание Elle са моделът Джордан Дън (приз за стилно влияние), Лив Тайлър (Телевизионна актриса на годината), Елизабет Олсън (Актриса на годината), Матиас Шьонертс (Актьор на годината), Лана дел Рей (Изпълнителка на годината), Джейми Екс Екс (Албум на годината), Суки Уотърхаус (Изгряваща звезда на годината), Роксанда (Дизайнер на годината), Лъки Блу Смит (Мъж модел на годината), Стела Маккартни (Британски бранд на годината), Аня Хиндмарч (Дизайнер на аксесоари), Клеър Уейт Келър (приз "Изборът на редакторите"), допълва БТА.

Карли Клос е Вдъхновяваща жена на годината (СНИМКИ)
netinfo