Кание Уест иска тялото му да бъде замразено след смъртта му
Кание Уест иска тялото му да бъде замразено след смъртта му / Guliver/Getty Images

Рапърът Кание Уест иска тялото му да бъде замразено след смъртта му, за да може музикалният му гений да се съхрани за вечни времена, пише в. "Дейли стар".

38-годишният Уест освен това желае същото да бъде направено с телата на съпругата му, риалити звездата Ким Кардашиян, 2-годишната им дъщеря Норт и нероденото им второ отроче. Рапърът се надява, че в бъдеще тялото му ще бъде размразено и върнато към живот. Така планетата никога няма да се лиши от музикалния му талант.

Източник от обкръжението на Кание Уест твърди, че той е съвсем сериозен в желанието и намерението си, и дори се е свързал със специализирана фирма. От компанията са му предложили да замрази цялото си тяло срещу сума от над 200 000 долара или само мозъка си срещу по-скромните 100 000 долара.

"Кание иска и четиримата да живеят вечно и настоява, че го прави, воден от мисълта за човечеството. Според него собственият му творчески гений е толкова рядък, че е от голяма важност да се съхрани на Земята завинаги. Кание съжалява, че Моне, Моцарт и Шекспир не са направили същото, за да могат един ден в бъдещето "да се размотават заедно". Той освен това смята, че съпругата му Ким е най-съвършеният женски екземпляр, който Бог някога е създавал, и че светът не трябва да се лишава от нейната красота", разкрива неназованият източник.

Източник: БТА