Предстои ви голямо и важно събитие, за което трябва да свалите няколко килца, но в същото време нямате много време? Да, познато ви звучи това, защото всички сме имали подобни моменти, но се оказва, че има няколко начина, с които да се подготвим и в рамките на 24 часа да изчистим малко от себе си, пише каналът "OMG Facts" във vbox7.

Съвети как да се преобразим дава Далтън Вонг, треньор на звездите Аманда Сейфрид и Дженифър Лорънс. Според Далтън има няколко правила, с които всяка звезда задължително се съобразява, ако предстои изява на червен килим.
 


Все пак е важно да не се забравя, че здравословното хранене и редовните тренировки не се изключват, а съветите на Далтън само биха ускорили преобразяването ви. Ако все пак искате да сте сигурни, че след 24 часа ще изглеждате една идея по-добре, то следвайте тези стъпки:

1. Изключете за денонощие всички храни със сол, морски продукти и суши. Може да отслабнете трайсно с до 2 кг, ако следвате това правило цяла седмица. 

2. Избягвайте сурови зеленчуци вечер, защото подуват корема.

3. Ако можете да не приемате сложни въглехидрати (пълнозърнест хляб, овесени ядки...), толкова по-добре за вас. Вероятно не знаете, но един грам от тях задържа в организма вода. Отказът от въглехидратна диета в полза на протеиновата дори за ден също помага, но ако предприемете нещо по-сериозно и дълготрайно, то ви съветваме първо да се консултирате със специалист.
 


4. Легнете си по-рано, за да се наспите. Тялото ще ви е отпочинало, ще изглеждате по-свежи, а кожата ви ще сияе.

5. Никакви бели храни, захар, алкохол, цигари, мляко, паста и ориз, ако искате да избегнете поява на пъпки, обриви или петънца. Подобна диета Джей Ло популяризира, но тя е 10-дневна, а според нея в рамките на този срок не трябва да приемате захар и въглехидрати, за да имате добри и трайни резултати.