Как Джаред Лето открадна вниманието от Ким Кардашиян
Как Джаред Лето открадна вниманието от Ким Кардашиян / Guliver/Getty Images

Джаред Лето се появи променен до неузнаваемост - с платиненоруса къса коса на ревюто на модна къща "Балмен" в Париж, съобщи Асошиейтед прес.

Прическата на актьора предизвика толкова голям интерес, че дори измести вниманието от Ким Кардашиян, която беше избрала същото ревю, за да направи перхидролен дебют.

Как Джаред Лето открадна вниманието от Ким Кардашиян
netinfo
Носителят на награда Оскар обаче не цели да очертава модни тенденции. Той се е подстригал заради ролята си на Жокера в новия филм "Самоубийствен отряд". Обръснал е и брадата си.

За ревюто на "Балмен" Джаред Лето пристигна с авиаторски очила, бяло поло и син кадифен блейзър, добави Диджитал спай. Мястото на Жокера в "Самоубийствен отряд" още не е ясно. Неотдавна Лето описа героя си като "красиво бедствие".

"Голям шанс е да пресъздавам този почти шекспиров герой - в това се превръщат вече графичните романи и комиксите, нали - каза той. - Какво предизвикателство е това красиво бедствие!" Във филма "Самоубийствен отряд" ще участват също Уил Смит, Марго Роби, Джай Кортни, Кара Делавин. Премиерата му е насрочена за 5 август 2016 г.

Източник: БТА