/ NOVA
Племето на Супергероите доказа силата си и грабна ключа от Резиденцията
В първа териториална битка се впуснаха племената в четвъртия сезон на приключенското риалити на NOVA - “Игри на волята: България”. Многокомпонентно и тежко трасе посрещна Непобедимите, Безстрашните и Супергероите на Арената. Играта изискваше както физическа издръжливост, така и логическо мислене и стратегия. Плуване, гребане, катерене и дърпане на тежки варели през различни препятствия бяха само част от изключително тежките предизвикателства, през които трябваше да преминат играчите.

Игри на волята България
NOVA

На Арената Супергероите доказаха своята воля и грабнаха победата, която ще отпразнуват охолно в лукса на Резиденцията. Те не се отказаха след забавянето си по трасето, а острият като бръснач ум на Касим се оказа решаващ за изхода на битката. Той реши сложния над 2000-годишен пъзел на Архимед за по-малко от 60 секунди. Безстрашните започнаха с преднина, но тежкото трасе ги измори. Те заеха второ място и ще изкарват прехраната си с труд и пот в Стопанството. Въпреки своята преднина, която запазиха до края, Непобедимите не се справиха с логическата загадка. Следващата седмица племето ще е изправено пред суровите условия на Дивата река, но такива са последствията от загубата на Арената.

Игри на волята България
NOVA

Първата нощ на Обиталището за племето на Резервите не беше лека. Въпреки импровизирания навес, който успяха да спретнат предната нощ, студът и неудобството не ги подминаха. Техният ден беше организиран в събиране на дървен материал и опознаване на терена, за да издигнат по-здрав и надежден заслон, който да ги предпазва от суровите условия на дивия плаж. Единството на племето беше разклатено от Веселина, която реши да не се включи в общите задачи.

Преди тежката битка за територия, трите титулярни племена избраха своите първи капитани. Непобедимите единодушно избраха Куков, знамето на Безстрашните издигна Джаферович, а Супергероите се довериха на Цветан. Кой от тях ще се докаже на капитанската битка утре? Ще избере ли предимство за себе си или ще вземе награда за своето племе? Каква битка очаква Резервите на Арената и какъв е залогът пред тях? - разберете утре в 21:00ч. по NOVA!

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.