Най-добрите трима заеха последните места в титулярните отбори
Четвърто племе на Резервите ще остави следа на Арената в четвъртия сезон на най-атрактивното риалити в ефира на NOVA - “Игри на волята: България”.
Водещите Димо Алексиев и Ралица Паскалева посрещнаха нови 9-ма състезатели, готови да се впуснат в надпреварата. Тяхното място в “Игри на волята: България” трябваше да бъде завоювано в тежка битка, като само най-добрите трима, доказали се на Арената, станаха част от племената на Непобедимите, Безстрашните и Супергероите.

Нощта на пустия плаж се оказа същинско предизвикателство за Супергероите. Тяхната загуба във вчерашната битка на Арената ги изправи пред тежките условия на студа, влагата и глада. Сутрешната загрявка се оказа задължителна, за да подобри тонуса на племето, а Гого се превърна в негов мотиватор и треньор. Сутринта не беше по-лека и за Непобедимите, за които последните часове са оказаха безсънни. Нощта на дивия плаж не е била проблем единствено за Безстрашните, които нощуваха в голяма палатка. Тяхната сутрин беше придружена от приятния аромат на топла закуска.

Игри на волята
NOVA

Племето на Резервите събра разнообразни състезатели, обединени от волята и ентусиазма да влязат в голямата игра. Част от него са учителят по физическо възпитание и спорт Чакалов, кросфит треньорката Елина, състезателката по волейбол Виктория, както и студентите Зорница и Гайтанов. Към тях се присъединиха още художничката Веселина, софтуерният инженер Иван и електроинженерът Филип. Част от племето на Резервите се оказа и шампионът по борба Алекса, който трябваше да докаже качествата си на Арената, за да се събере отново със своята любима Елица от Непобедимите.

След изключително оспорвана битка с непредсказуеми обрати, победата грабна Филип, следван от Виктория, а последното трето свободно място в титулярните племена извоюва Зорница. Алекса се сбогува с Елица, завършвайки битката на крачка от първите три места. Предимство да избират първи своето последно попълнение, заради вчерашната си победа, имаха Безстрашните. Племето на Амазонките избра да засили мъжкото присъствие в отбора си с Филип. Непобедимите решиха, че Зорница е подходящият последен играч за тях, а към племето на Супергероите се присъедини Виктория.

Игри на волята
NOVA

Четвъртият сезон на “Игри на волята: България” промени своя ход с неочакван обрат. Никое от другите племена не подозира, че останалите състезатели от Резервите все още са в играта. Те ще се борят с глад, със студ, с болка и със самите себе си. Обиталището не предлага нито заслон, нито огън. Тежките условия са цената, която трябва да платят, за да влязат в голямата игра и да се борят за голямата награда от 100 000 лв. Всяка седмица победителят в битката на Резервите ще заема мястото на отпадналия от другите три племена, а тежък племенен съвет ще изпраща състезателите от Резервите у дома.

Игри на волята
NOVA

Как е преминала първата нощ на Резервите в Обиталището? Дали се сработват племената с новите си попълнения? Какви тежки битки и неочаквани обрати ще подготви предаването за зрителите и участниците, вижте утре вечер в „Игри на волята: България“ в 20:00 по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.