Алкохолната и наркотична зависимост сред известните личности са често повод за дискусии, но се неглижира съществуването на сексуална зависимост, пише каналът "Скандално" във vbox7. Ето и кои са холивудските звезди, които споделят, че страдат от сексуална зависимост и дори се подлагат на рехабилитация:

Линдзи Лоун

След като успява да се справи със своята зависимост към наркотиците и алкохола, Лоун се опитва сама да се справи и със сексуалната зависимост, показвайки колко мощна може да бъде тя.

Линдзи Лоун
Gulliver/Getty Images

Колин Фарел

Известен като лошо момче, Фарел преминава през алкохол, наркотици и сексуална зависимост още в ранна възраст. Макар да не отрича, че проблемите със секса и наркотиците са му помогнали да стане известен, той твърди, че те са виновни и за влошаването на психическото му състояние.

Колин Фарел
Gulliver/Getty Images

Памела Андерсън

Разкривайки травмиращи лични преживявания, свързани с изнасилвания и малтретиране през детството, Памела споделя, че е била възпрепятствана да формира каквито и да е здрави очаквания по отношение на сексуалното поведение и човешката интимност. Именно затова тя с десетилетия е пристрастена към алкохола, кокаина и секса.

Тайгър Уудс

Световноизвестният тенисист се оказа в центъра на един от най-големите сексуални скандали в историята на спорта. Зависимостта на Уудс към секса се оказва пагубна за брака и кариерата му. А причината зад тази зависимост е проблемът му със съня, за който намерил като алтернатива секса с различни жени.

Тайгър Уудс
Gulliver/Getty Images

Дейвид Духовни

Актьорът попада в публичен скандал, в който се разбира, че е пристрастен към секса и с години е изневерявал на жена си, с която имат две деца. За доброто на семейството, съпругата му дава ултиматум – лечение или развод. Духовни постъпва в клиника, където се бори със своята зависимост.