Звездите, пристрастени към секса
Звездите, пристрастени към секса / Reuters

Сред най-честите зависимости, които се срещат сред звездите, освен алкохола и наркотиците, е сексът. Сексуалната пристрастеност засяга 6% от световното население. Ето и някои от звездите, които са зависими от удоволствието и секса.

Класацията оглавява Бритни Спиърс. Певицата получава пристъпи на еуфория, които увеличават сексуалното желание. Неустоимо желание да прави секс има и Лейди Гага, въпреки че наскоро ексцентричната звезда разкри, че не прави секс с гаджето си и винаги резервира отделна стая за него. Друг сексманиак е Пъф Деди, който сподели на света голямата си тайна - 28 часа секс. Истина или не, това е информацията, която рапърът разкри пред обществеността, посочва БГНЕС.

Ейми Уайнхаус не остава по-назад в списъка, след като нейни бивши се "оплакват" колко страстна е певицата в леглото. Кой би предположил, че бившата принцеса на Дисни Линдзи Лоън и идол на хиляди деца ще свърши с толкова много зависимости. Освен проблемите с алкохола и наркотиците, тя е пристрастена и към креватните забавления. Актьорът Хю Грант пък се прочу със срещите си с елитна проститутка, което се оказа причина за разпада на връзката му.

В дългата класацията присъстват още Уитни Хюстън, Пеле, Стинг, Том Ханкс, Хю Джакман, Бил Клинтън, Чарли Шийн, Майкъл Дъглас и накрая, но не на последно място Силвио Берлускони.