/ NOVA
През август дебюта си в ефира ще направят и останалите два сезона на хитовия немски сериал „Айнщайн“
Напрегнати моменти, вълнуващи криминални разследвания и много екшън предстоят по NOVA през август с премиерните сезони на два от най-успешните американски сериали. Новите екстремни приключения на култовия “Специален отряд”, начело с лейтенант Даниел "Хондо" Харелсън, зрителите ще могат да проследят в делничните вечери от 4 август в 22.30 ч. Пред какви предизвикателства ще се изправи „Магнум“ и как ще се развият отношенията му с Хигинс, ще разкрият епизодите на четвъртия сезон от 9 август в 21.00 ч.

NOVA

В четвъртък от 22:30 ч. борбата на „Специален отряд“ с най-опасните престъпници продължава. Независимо дали се стремят да спрат разрастването на безмилостен наркокартел, да се борят с корумпирана религиозна секта или да попречат на мафиотско семейство да залее улиците с престъпност, опитните полицаи остават винаги верни и отдадени на дълга. Докато професионалните предизвикателства започват да оказват влияние на живота им извън участъка, раздор изправя Хондо срещу властта и повдига въпроси за бъдещето му в полицията в Лос Анджелис.

От 9 август в 21.00 ч. чаровният частен детектив „Магнум“ и екипът му ще се изправят пред още по-заплетени криминални случаи, които ще изпитат до краен предел уменията и отношенията помежду им. Независимо от сложността на ситуацията, едно е сигурно – Томас Магнум, бившият агент от МИ-6 Джулиет Хигинс, Ти Си, Рик, детектив Гордън Кацумото и Куму ще направят и невъзможното, за да върнат сигурността в Хавай, разкривайки истината около редица престъпения. Сред изобилието от напрегнати моменти в сезона, в който своя режисьорски дебют прави звездата на сериала Джей Ернандес, ще бъде разкрита и развръзката в отношенията между героя му Магнум и вярната му партньорка Хигинс.

NOVA

През месец август почитателите на криминалния жанр ще могат да проследят и следващите вълнуващи криминални загадки на младия учен „Айнщайн“ в премиерните сезони 2 и 3, които предстои да бъдат излъчени по NOVA.

Не пропускайте новите епизоди на „Специален отряд“ от 4 август в 22.30 ч., „Магнум“ от 9 август в 21.00 ч., както и новите сезони на „Айнщайн“ през август по NOVA.