В Сан Диего беше открито 50-ото изложение Комик-кон, което ще продължи четири дни и половина, съобщи АП. За да присъстват на изложението, в града се стекоха хиляди фенове.

Gulliver/Getty Images

Изпълнителите на главните роли от филма "То: Част втора" вече разкриха подробности от снимачния процес пред публиката, след като бяха прожектирани три сцени от него, съобщи АП.

Джеймс Макавой, Бил Хейдър и Джесика Частейн си припомниха как са се вживявали в ужасите, а режисьорът Анди Мушети не се отказвал, докато не се получи прекрасно. През смях те казаха, че са използвали рекордното количество 17 л фалшива кръв за снимките.

Всички бяха единодушни, че Бил Скарсгард се е трансформирал изключително успешно в Пениуайз. Джеймс Макавой каза, че дори се е притеснявал той да не се нарани, докато играе. Дори номерът с очите - да гледа с едното напред, а с другото настрани, не е генериран компютърно, защото Скарсгард наистина може да го прави.

Gulliver/Getty Images

Феновете на киното имаха възможността да си създадат представа и за филма "Терминатор: Мрачна съдба", а в събота президентът на "Марвел" Кевин Файги ще разкрие плановете за четвъртата фаза на киновселената на "Марвел", като ще оповести някои неща за филмите "Черната вдовица", "Пазители на галактиката 3", "Shang-Chi" и "The Eternals".

Тази година големи студиа, като "Сони" и "Юнивърсъл пикчърс", няма да участват в изложението. И макар че ще покаже кадри от "То: Част втора", "Уорнър брос" не предвижда да оповести новини за филма "Birds of Prey". Няма да има новини и за феновете на "Междузвездни войни".

Gulliver/Getty Images

За феновете на телевизионните сериали телевизия НВО е планирала прощална среща с членове на актьорския състав на приключилия наскоро "Игра на тронове".
БТА