Енрике Иглесиас идва в България
Енрике Иглесиас идва в България / netinfo
Енрике Иглесиас идва в България
32093
Енрике Иглесиас идва в България
  • Енрике Иглесиас идва в България

Цяло съзвездие от световни изпълнители ще дойде в България за 15-тата годишнина на един от мобилните ни оператори. На 29 септември Енрике Иглесиас ще стъпи на родна сцена за първи път, за да представи последния си албум „Еуфория". Компания ще му правят британската диджейка Соник и успешното дамско трио Шугабейбс.  

След като Енрике Иглесиас покори хиляди женски сърца, карайки водни ски гол по крайбрежието на Маями, сега той ще успее да покори и много български на живо и съвсем безплатно. Този път поводът не е обещание за атрактивно отпразнуване на победата на Испания в световното първенство по футбол, а е начин латино певецът да представи новия си албум и у нас на връх рождения ден на един от мобилните ни оператори. Първият му двуезичен албум, достигнал 27 хиляди продажби, ще стане достояние и на българските фенове на Иглесиас. Все още няма информация къде точно ще се проведе шоуто, но дата е ясна и тя наближава.

Освен испанската музикална звезда, на 29 септември на българска сцена ще се качи и британската диджейка Соник. Тя многократно е доказвала качествата и класата си и се превръща в една от най-популярните в света жени DJ-и. Може да се похвали с много участия в престижни клубове навсякъде по света. Пътува постоянно между родината си и Сингапур, Хонконг, Ямайка, Австралия, Италия, Норвегия, Германия и САЩ, където е чест, обичан гост. В България Соник ще зарадва хилядите си фенове за четвърти път.

Точно както Соник е призната за най-успешната британска диджейка, нейните сънароднички от Шугабейбс пък са най-успешната британска момичешка поп банда, създадена през 1998 година от три красиви тийнейджърки. И така 12 години по-късно те могат да се похвалят с над два милиона продадени сингли, четири от тях достигнали до №1; пет милиона продадени албума, включително три тройно платинени диска. Триото от Великобритания успява да покори не само родните класации, но и тези на цяла Европа, Далечния Изток, Австралия и Нова Зеландия. Така че на концерта ще има по малко както за женското, така и за мъжкото око.